Economic Local

Depistat la volan fara permis, s-a prezentat drept alta persoana

Publicat: 21 nov. 2018
1

Politistii de frontiera ieseni efectueaza cercetari cu privire la un cetatean român care a fost depistat conducând un autoturism radiat din circulatie si care, pentru ca nu avea permis de conducere valabil, a declarat ca este alta persoana.

Citeste si: Politia Locala Iasi actioneaza pentru fluidizarea traficului rutier

In urma cu doua zile, în jurul orei 07:00, politistii de frontiera din cadrul ITPF Iasi au oprit pentru control, pe raza localitatii de frontiera Hiliseu Horia, judetul Botosani, un autovehicul marca Citroen, înmatriculat în Germania, la volanul caruia se afla un tânar.

Citeste si: Politia Locala Iasi va plati doua mii de euro pe luna pentru dresajul cailor si antrenamente personalizate pentru calareti

La control, acesta nu a putut prezenta niciun document, dar a declarat ca este cetateanul român I. G., în vârsta de 23 de ani, domiciliat pe raza judetului Botosani. În vederea stabilirii identitatii persoanei, oamenii legii au efectuat verificari specifice în urma carora au stabilit faptul ca acesta este cetateanul român B.T., în vârsta de 28 de ani, domicilat pe raza judetului Botosani, iar autoturismul figureaza ca fiind radiat din circulatie de autoritatile germane.

Citeste si: Noul sef al Politiei Locale Iasi cere mai multi agenti pe strada si apropierea fata de cetateni – GALERIE FOTO, VIDEO

"Cu privire la cele constatate, conducatorul auto a declarat ca a prezentat datele de identitate ale unui prieten, deoarece nu detine permis de conducere. În cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere, punerea în circulatie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat si fals privind identitatea", au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Adauga un comentariu