Eveniment-Social

Depoul RATP, semnalizat cu semafoare pentru pietoni

Publicat: 21 ian. 2011

Ieri, la intrarea in depoul RATP de la Gara au fost montate semafoare pe galben intermitent. „Pentru a preintampina evenimente de acest gen, am decis sa punem acele semafoare. Oricum, intrarea in depou era semnalizata si inainte prin semne de circulatie, dar se pare ca nu erau luate in seama de trecatori. Aici nu e trecere de pietoni, dar pentru a-i face cumva atenti pe trecatori, am montat semafoarele in ambele parti ale trotuarului”, a declarat Adrian Mihai, purtatorul de cuvant al RATP.
Reamintim ca pe 10 ianuarie un batran de 73 ani a fost lovit de un tramvai in timp ce trecea prin fata portii depoului. S-a ales cu traumatism cranio-cerebral sever si cu rani la nivelul fetei si mainii stangi.
Se pare ca accidentele se tin lant de angajatii Regiei. In urma cu doua zile, soferul unui autobuz al RATP a lovit un autoturism in fata hotelului Europa. El va fi sanctionat conform Regulamentului de Ordine Interioara al Regiei, fiind declarat vinovat de incident. In aceeasi zi, un tramvai a fost avariat de un autoturism in Podu de Piatra, RATP urmand sa-si recupereze pagubele de pe asigurarea autoturismului.loading...

Adauga un comentariu