Local

Deputat Petru Bogdan Cojocaru: La ce ne trebuie tramvaie? Miniștrii PNL circula cu BMW-urile

Publicat: 22 ian. 2020

Deputatul ieşean Bogdan Cojocaru are o reacţie de ultima oră la măsurile luate de Guvernul PNL. Bogdan Cojocaru declara că liberalii au anulat licitaţii în valoare de 120 de milioane de euro, licitaţii în urma cărora mai multe oraşe din România ar fi beneficiat de tramvaie noi:

” Guvernul Orban dovedește săptămânal o incompetență masivă, arătând nu doar că dorește schimbări fără substanță, dar și o neputință vădită de a rezolva problemele vieții curente ale românilor. După ce a anunțat că dorește să rezolve problemele legate de infrastructură urbană, Ministerul Lucrărilor Publice dă cu stângul în dreptul, nereușind să cumpere tramvaie pentru cinci orașe de o mare importanță regională în România, cu toate că fondurile provin din finanțări europene ale Programelor Operaționale Regionale.

Guvernul a anulat licitații în valoare de 120 de milioane de euro în urma cărora orașele Craiova, Ploiești, Galați, Brăila și Botoșani ar fi beneficiat de noi tramvaie care ar fi fluidizat traficul intraurban. Incompetența administrativă a acestui guvern amplifică haosul urban în care cetățenii României par a fi afundați tot mai mult, pe zi ce trece.

Probleme par a fi departe de a ajunge la o soluționare, întrucât în cazul Craiovei planurile pentru depunerea unor noi oferte nici măcar nu au fost concretizate. Poate că acest guvern consideră că transportul în comun este pentru persoanele cu venituri medii și mici, care nu intră în baza lor electorală, astfel încât îmbunătățirea acestei infrastructuri nu reprezintă un obiectiv important, precum revenirea la ROBOR sau creșterea veniturilor la buget prin disponibilizări arbitrare. ” declară deputatul Bogdan Cojocaru.loading...

Comentarii
  • Sa va fie rusine ca ati pierdut guvernarea. Ati avut un pkan minunat de guvernare cu Creșterea salariileo, a pensiilor, a alocatiilor copiilor, SA NU MAI FIM. COADA EUROPEI. Dar au venit #liberalii si au zis, nuuu nu e bine, noi Romanii trebuie sa fim sclavii europei si a bancilor, sa fim datori vanduti, sa imprumutam romania SI ASTA AU FACUT 7 MILIARDE de euro in 3 luni de zile! #rezist sa ma pis pe rezist!

Adauga un comentariu