Local

Deputat PSD Marius Ostaficiuc: ,,Ajunge cu scandalul! E timpul măsurilor ferme…” (P)

Publicat: 08 ian. 2022
Deputat PSD Marius Ostaficiuc

Problemele vechii guvernări nu trebuie sparte în capul actualei coaliții.

Fosta conducere a Guvernului României pare că nu a înțeles faptul că nu și-a îndeplinit pe deplin obiectivele asumate de la bun început și că nimeni altcineva nu este vinovat de ceea se s-a întâmplat. România are nevoie urgentă de o redresare economică, România are nevoie urgentă de aplicarea unor măsuri sanitare care să stopeze limitarea pandemiei. Însă toate acestea trebuie făcute clar și concret, nu haotic, așa cum a procedat vechea Guvernare. Fostul premier cere transparență în coaliție, cere încredere, detalii care pare că i-au lipsit pe deplin în postura anterioară. PSD a dovedit mereu că este un partid transparent, un partid care a spus de la bun început ce dorește pentru români. Social democratii și-au respectat de fiecare dată cuvântul și niciodată nu vor da înapoi. Parteneriatul din coaliție este făcut pentru bunăstarea românilor, pentru creșterea nivelului de trai și pentru găsirea unei formule cât mai optime de guvernare. Românii nu mai au nevoie de scandal, românii nu mai au nevoie de circ, ci de măsuri ferme pentru redresarea economiei.

Nu trebuie să ne mai certăm pe certificatul verde, nu trebuie să mai batem pasul pe loc. Obligativitatea impunerii certificatului nu mai trebuie să dezbine. Este clar că nimeni nu vrea să se joace cu locurile de muncă ale românilor, iar unii trebuie să înțeleagă acest lucru. Măsurile luate pentru limitarea pandemiei nu trebuie să limiteze și dreptul oamenilor la muncă. Dacă toată lumea ar cădea de acord asupra acestei decizii, atunci nu vom mai avea nici proteste, nici dispute, iar populația ar înțelege ce trebuie să facă pentru a nu își risca în continuare sănătatea.

Comentarii
  • Dl.deputat ….,,e timpul masurilor ferme ? ” atunci scapati-ne de Popa si slugoii lui , pt ca PSD-ul sa devina un partid credibil alaturi de iesenii.Acest franar al dezvoltari judetului si mun.Iasi trebuie sa plece , nu-l mai suportam cat rau a facut administratiei judetene si municipale , prin decizii si actiunii ,,pomperistice” si slugoism aratat liderilor de la centru.Nu s a zbatut pt.finantare A 8 si fonduri de la UE si guvern pt judet si orasele lui.Al doilea oras a tarii a primit finantare mai mica decit Clujul .Rusine M.Popa , daca ai putina decenta , demisioneaza si lasa-NE !

Adauga un comentariu