National

Deputat PSD: Un referendum pe justitie pe 26 mai, INOPORTUN

Publicat: 21 mart. 2019
1

Deputatul PSD Oana Florea a declarat miercuri in Parlament, referitor la posibilitatea ca presedintele Iohannis sa convoace referendum pe 26 mai, ar fi un moment "total neinspirat", motivand ca discutiile ar fi trebuit sa se concentreze pe Uniunea Europeana, fiind alegeri europarlamentare.

"Este dreptul lui sa faca asta, dar cred ca momentul e este total neinspirat pentru ca mi-as fi dorit foarte mult ca la aceste alegeri sa vorbim despre rolul Romaniei in Uniunea Europeana, despre fonduri europene, despre romanii care muncesc in afara, despre drepturile acestora. Era o ocazie extraordinar de buna sa lamurim foarte multe aspecte ce tin de Uniunea Europeana, foarte importante pentru toti romanii si nu toti cunosc aceste detalii. Acum parazitand aceasta tema cu orice alta tema interna nu cred ca este oportun, dar pe mine personal nu ma mai mira nimic din mandatul domnului Iohannis. Probabil ca gaseste in asta inca o rampa pentru a-si face campanie electorala", a declarat deputatul PSD Oana Florea.

Intrebata daca organizarea referendumului incurca PSD, Oana Florea a negat.

"Nu, nu incurca, participarea la referendum este scazuta, s-a vazut de atatea ori in referendumurile anterioare, deci nu. Pentru mine personal cred ca este o pierdere a cetateanului care ar fi avut parte de o dezbatere pe teme europene, nu parazitata de orice alta tema", a raspuns aceasta. Declaratia parlamentarului PSD vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este aproape hotarat sa organizeze un referendum pe data de 26 mai, cand vor avea loc alegerile europarlamentare, si alaturi de echipa de la Cotroceni lucreaza foarte intens la acest lucru.

Comentarii
Adauga un comentariu