Local

Deputatul ieşean Petru Movilă îi cere public demisia lui Maricel Popa: „Dă-ţi demisia şi nu ne mai fă de râs!“

Publicat: 26 mart. 2020

Deputatul ieşean Petru Movilă are un mesaj de ultimă oră pentru şeful Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Maricel Popa. Deputatul îi cere, public, într-o postare publicată pe o reţea de socializare, demisia lui Maricel Popa. Acesta explică faptul că şeful CJ Iaşi da dovadă de lipsa de solidaritate, în momente în care absolut toţi romanii dau dovadă de umanitate:

”Mesaj scurt pentru Maricel Popa: dă-ţi demisia şi nu ne mai fă de râs!
Acum când toţi romanii se solidarizează cu cei aflaţi în suferinţă, când fiecare încearcă să îl ajute pe cel de lângă el, tu te-ai gândit să faci un apel împotriva celor care au nevoie de ajutor, care au nevoie de spitalele din Iaşi şi de corpul medical ieşean. Mai degrabă te-ai abţine din declaraţii şi ai pune mâna să munceşti şi să aduci în spitale tot ce e nevoie. Sunt unităţi medicale care n-au nici măcar o pereche de mănuşi pentru că ţie ţi-a luat o lună să reacţionezi! Prietene, pleacă acasă!
Tot timpul am spus că suntem capitala Moldovei. Trebuie să fim şi la bine şi la rău.
Fac un apel la toţi cei care pot să ajute spitalele din Suceava. Ajutaţi-i cu tot ce se poate pentru că au nevoie! Trebuie să fim solidari şi să dăm dovadă de umanitate!” este mesajul publicat de Petru Movilă.loading...

Comentarii
  • Vaiii lupu moralist, dar sefu de la DSP, relatia ta cum e? De mana impreuna tre sa plecati?! Pai DSP era cel mai important, cum au scoc basma curata doctorul de la oncoligie??? A venit sa ridice niste plicuri, el fiind in carantina! Ce plicuri va rrrrrrr Movila, dtii??? De ce s a musamalizat, ca era pila ta, de adta??? Devadta au sa moara oameni, ca pilele nubsunt date afara si fac ce vor!!!

  • Movilă,stai naibii in carantină și nu mai mânca kkat! Când ai pus cei mai incapabili directori la drumuri,DSP, Socola, subprefect etc,e jenat sa acuzi!!! Ce face mă ală de la DSP? Aud? Dar ăla la drumuri???? Stau ca vacile ! Popa,bine face, sa nu primească infectați in Iasi! Sa stea la Suceava la Flutur acasa! Vad ca la Iasi , Popa a adus încă din Decembrie ( când și voi Știați) măști și manuși, care deocamdată sunt suficiente! MOVILĂ I-AȚI NEPREGATIȚII ȘI PLEACĂ NAIBII PA TIBANESTi !!! DEMISIAAAAAA MOVILAAAAAAA…. GATAAAAAA !!!!
    PODUL DE PIATRĂ SA DĂRÂMAT/
    A VENIT APA ȘI LA LUAT/
    VOM FACE ALTUL PE RÂU IN JOS/
    SA NE SUGI LAPU PETRE PROST !!!!

Adauga un comentariu