Local

Deputatul ieșean Petru Movilă: Problemele care îi preocupă pe cetățeni sunt sănătatea și locurile de muncă

Publicat: 01 nov. 2020
Deputatul PMP Petru Movilă a inițiat o legea reducerii TVA-ului pentru locuințe care este în aceste momente pe masa președintelui Klaus Iohannis
Deputatul PMP Petru Movilă

Deputatul PMP Petru Movilă a transmis un mesaj către autoritățile guvernamentale și locale după ce a discutat cu cetățenii. Acesta dorește ca principalele probleme ale persoanelor, situația sănătății și a locurilor de muncă, să fie primordiale în deciziile pe care personalitățile aflate la conducere le adoptă.

„Toti oamenii cu care m-am intalnit si am discutat zilele acestea mi-au spus ca cele mai importante probleme care ii preocupa sunt sanatatea si locurile de munca. Aproape pe acelasi loc. Toate masurile guvernamentale si locale trebuie luate si aplicate in acest sens, pentru a proteja sanatatea si locurile de munca”, a afirmat deputatul ieșean Petru Movilă.

Reacţie dură a deputatului PMP Petru Movilă la 5 ani după tragedia de la Colectiv. Singura clinica de arşi rămâne cea de la Iaşi

Deputatul PMP Petru Movilă a lansat un mesaj dur la cinci ani după producerea tragediei de la Colectiv. Acesta a vorbit despre o problemă importantă din România, și anume lipsa centrelor și clinicilor de tratare a arșilor. Singura unitate medicală de acest tip a vost deschisă la Iași după tragicul eveniment din 2015.

„Niciunul dintre cei care s-au urcat și care au ajuns la putere dupa tragicul eveniment de la Colectiv nu a făcut nimic pentru a clarifica ce s-a întâmplat acolo și pentru ca responsabilii de această tragedie să fie pedepsiți. Din contră, Cioloș vorbește ca și cum nu a avut nicio responsabilitate, fiind primul care a beneficiat de tragedia de la Colectiv, Piedone a fost reales de români în funcție. Nu avem încă realizat în sistemul sanitar din România un complet de structuri medicale care să trateze arșii. Singura clinico inaugurată este la Iași, ca urmare aproape săptămânal eram la Ministerul Sănătății pentru a da bani la Clinica de arși de la Iași.

Este un lucru foarte grav că există foarte mulți politicieni care își fac campanie, celebrează, aniversează și fac postări despre Coelctiv, iar ei personal, când au fost în scaune de prim-miniștri, miniștri, nu au făcut nimic. La fel ca și acești politicieni, și mulți dintre români uită destul de repede ce s-a întâmplat, în condițiile în care, politicieni, administratori responsabili de ceea ce s-a întâmplat la Colectiv, sunt votați în continuare de români”, a declarat Petru Movilă.

Comentarii
Adauga un comentariu