Local

Deputatul Marius Ostaficiuc: „Nu vom achita geamurile sparte de Mihai Chirica!”

Publicat: 07 apr. 2021
Deputatul PSD, Marius Eugen Ostaficiuc

Deputatul Marius Ostaficiuc a lansat un mesaj dur la adresa lui Mihai Chirica. Acesta consideră că după ce primarul „a făcut vraiște clubul de fotbal al Iașului” cere ajutor  pentru a salva echipa.

„NU VOM ACHITA GEAMURILE SPARTE DE MIHAI CHIRICA!
Azi, parte dintre consilierii locali l-au lăsat în offside pe primarul Chirica, cel care, după ce a făcut vraiște clubul de fotbal al Iașului, cere spășit ajutor. E asemenea unui copil care a spart un geam și care nu doar că vrea să scape de pedeapsă, dar ar vrea ca alți copii să plătească geamul spart.
Nu poți, după ce te-ai bătut cu pumnul în piept că vei face și vei drege, după ce ți-ai făcut campanie electorală cu președinții de club pe care tot tu i-ai impus, după ce ai făcut pe deșteptul și specialistul în management sportiv atâția ani, să ceri, tot tu, grav și patetic, salvarea fotbalului ieșean.
Priviți ședința extraordinară de Consiliu local de azi. Urmăriți comportamentul lui Mihai Chirica. Veți înțelege că omul acesta nu a evoluat deloc din punct de vedere politic. Nu a înțeles că timpurile s-au schimbat, mentalitățile s-au rafinat, iar jocul acesta de-a alba-neagra pur și simplu nu mai ține.
Partidul Social Democrat a fost constant un susținător (activ, nu doar declarativ) al fotbalului și, în general, al sportului ieșean. Astăzi, consilierii locali s-au abținut nu de la susținerea sportului, ci de la a achita nota de plată pentru geamurile sparte de Mihai Chirica.
Domnule Chirica, dacă vreți ca sportul sa funcționeze în Iași, părăsiți terenul și vedeți-vă de treabă administrativă a orașului. Ne-am săturat să vă tot privim dându-vă cu stângul în dreptul. Vine primăvara, concentrați-vă pe rondurile de panseluțe sau pe alte probleme de felul acesta pe care aveți competență”, a declarat Marius Ostaficiuc.

Comentarii
Adauga un comentariu