Eveniment-Social

Deputatul Petru Movila a condus delegatia OSCE la Viena

Publicat: 26 feb. 2017
Intre 23 si 26 februarie la Viena, in Austria, a avut loc o noua intalnire a politicienilor din statele europene sub coordonarea Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE). Delegatia din Romania a fost condusa de deputatul iesean PMP Petru Movila, membru de mai multi ani in aceasta structura.

„Recent, am condus delegatia Romaniei la reuniunea de la Viena a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa. Au fost dezbatute teme importante in cadrul intalnirii, in special cele legate de migratie, de traficul de persoane, de criza apei potabile. Au fost importante intalnirile bilaterale pe care le-am avut cu delegatia americana si cea a Marii Britanii privind statul de drept in Romania, privind celebrele ordonante 13 si 14 de anul acesta, dar si intrebari privind modul in care politicul din Romania determina situatia din tara. Au fost ingrijorati de ceea ce spune Guvernul Grindeanu”, a spus deputatul Petru Movila, presedintele PMP Iasi.

Acesta a aratat si ca in perioada urmatoare vor mai avea loc astfel de intalniri si in alte zone din Europa. „PSD a avut practici in ultimii 25 ani prin care se poate proba ca au venit la mitinguri cu oameni de la subordonatele primariilor. A fost a saptea delegatie pe care am condus-o la OSCE. Vor mai fi si altele in viitorul apropiat”, a mai spus Petru Movila.  loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit