Actualitate

Deputatul Petru Movilă are o reacţie dură la controversatul proiect de lege propus de un deputat PNL: O criză internaţională diplomatică este ultimul lucru de care avem nevoie

Publicat: 06 apr. 2020

Deputatul ieşean Petru Movilă are o reacţie dură asupra unui proiect de lege propus de un deputat PNL. Deputat de Iaşi, Petru Movilă explică faptul că un asemenea proiect va isca un precedent periculos şi un scandal diplomatic. În această perioadă, o criză internaţională diplomatică este ultimul lucru de care România are nevoie:

”Atitudini de genul interzicerii tuturor investiţiilor companiilor dintr-o anumită tara, a unui anumit tip de acţionariat în societăţile comerciale, deschide uşa unor speculaţii care nu îşi au locul. Sunt mulţi politicieni care au opinii vehemente împotriva Chinei, SUA, Germaniei, şi nu numai, însă, consider că un proiect de lege de genul celui anunţat de un deputat PNL, poate crea un precedent pericolos.

Nu am văzut dacă s-a depus acest proiect de lege, însă, în locul premierului m-aş dezice total de aceste declaraţii. O criză internaţională diplomatică este ultimul lucru de care avem nevoie. Premierul, împreună cu instituţiile din subordinea sa, au în atribuţii asemenea decizii şi le pot lua oricând, dacă ei consideră că este cazul. Altfel, cu asemenea proiecte de lege, ne vom trezi că nu vom mai comunica cu nicio ţară.” explică deputatul Petru Movilă.
Comentarii
  • Nea Petrica, nu te cunosc, practic, deloc, dar cand ai dreptate, ai dreptate. Asa e cand lasi in parlament indivizi cu, inca, „tata-n gura”. PNL-istul ce a facut propunerea inca nu si-a dat jos scutecele de pe el. Daca am fi avut, cat de cat pentru ca nu avem, o clasa politica care sa aiba macar tangenta cu interesele Romaniei si continuau sa cultive excelentele relatii ce le aveam cu China, am fi avut bani sa facem tot ce vrem in tara, sa nu mai spun ce infrastructura rutiera si feroviara am fi avut. Dar daca in loc de conducatori avem GOLANI, TRADATORI!!!

  • Idiotul liberal crede ca China este o ulita din Tandarei. Dupa ce si-a dat in petic madam Alina, trebuia sa mai apara si alt zabauc pentru a ne convinge ca ceata lui Werner si Orban este o adunatura de neispraviti.

Adauga un comentariu