Eveniment-Social

Deputatul Petru Movila cere constructia unei sali polivalente la Iasi

Publicat: 11 mai 2017
@ Deputatul PMP Petru Movila a cerut explicatii din partea conducerii Ministerului Tineretului si Sportului pentru abandonarea proiectului unei noi sali polivalente in municipiul Iasi @ Proiectul a fost abandonat de autoritatile centrale in ciuda promisiunilor electorale
 
Un deputat iesean a cerut reprezentantilor Guvernului Romaniei explicatii pentru neincluderea in bugetul de stat a proiectului privind constructia unei noi sali polivalente in municipiul Iasi. Cu toate ca initial, reprezentantii Ministerului Tineretului si Sportului (MTS) au aratat ca la Iasi ar putea sa se contruiasca o noua sala polivalenta, acest lucru nu s-a mai intamplat. In aceste conditii, deputatul PMP Petru Movila a cerut ministrului MTS Marius Dunca o serie de lamuriri cu privire la constructia salilor polivalente in tara.

Vezi si : Iata investitiile Guvernului la Iasi. S-a promis o noua sala polivalenta si bani pentru soseaua de centura

„Municipiul Iasi este unul din cele mai mari si importante centre universitare din tara, cu o îndelungata traditie sportiva. Cu toate acestea, nu beneficiaza de o sala polivalenta de capacitate mare care sa poata gazdui competitii de anvergura. Din pacate, la acest moment, infrastructura sportiva ieseana este una cât se poate de deficitara, în ciuda faptului ca iesenii obtin rezultate remarcabile în diversele competitii la care participa. Recent, Iasul a primit vizita unui secretar de stat din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului care a anuntat ca aici nu se vor face în urmatoarea perioada investitii în infrastructura sportiva din lipsa de fonduri”, a spus deputatul PMP Petru Movila.

De altfel, si municipalitatea ieseana a facut o adresa catre Guvern prin care a cerut ca in oras sa fie ridicata o noua sala polivalenta. La acea vreme, conducerea MTS arata ca proiectul prevede constructia unei sali de 16 mii de locuri in Moara de Vant. Obiectivul a fost insa abandonat.

„Prin prisma celor mentionate si din nevoia de a clarifica acest subiect atât de important si care persista de ani de zile, il rog pe ministru sa ne raspunda punctual la întrebarile legate de câte sali polivalente functionale sunt în România la ora actuala, câte sali polivalente are in plan MTS sa construiasca in anii 2017 – 2018 si unde se vor construi acestea si care este sursa de finantare„, a mai spus deputatul PMP Petru Movila.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit