Actualitate

Deputatul Petru Movila cere demisia urgenta a ministrului Sanatatii: „Medicii de familie sunt bataia de joc a ministerului”

Publicat: 04 ian. 2018
Editia PDF
14 Oct. 2019

Deputatul Petru Movila, din partea Partidului Miscarea Populara (PMP) Iasi, cere premierului Mihai Tudose sa il demita pe Florian Bodog din functia de ministru al Sanatatii. Acesta argumenteaza afirmatiile sale cu situatia de criza in care se regaseste sistemul de sanatate romanesc. 

"Criza prin care trece medicina de familie este doar din vina ministrului Sanatatii, Florian Bodog, girata de Guvernul Tudose. Dupa un an de promisiuni si acorduri incheiate intre MS si medicii de familie nu s-a rezolvat nimic si nu se intrevede nicio rezolvare. Medicii de familie au fost mintiti, pacaliti, ba chiar aratati cu degetul ca fiind responsabilii pentru problemele din sistemul de sanatate. Medicii de familie si medicii din ambulatoriu sunt in continuare bataia de joc a ministerului Sanatatii. Salarizarea diferentiata a medicilor din sistem a facut ca medicina de familie sa ramana Cenusareasa sistemului de sanatate. Bodog nu a rezovat nimic si nu mai poate ramane ministrul Sanatatii. Trebuie un ministru responsabil si un Guvern care sa faca ceea ce trebuie in sanatate pentru sanatatea romanilor. Ne trebuie o noua politica, o noua lege a sanatatii care sa prevada finantarea corecta a sistemului de sanatate, salarii corespunzatoare pentru medici si respectarea drepturilor pentru pacienti. Domnule Bodog, la revedere! Domnule prim-ministru faceti urgent ceva pentru medicina de familie. Incepeti prin a numi un ministru al Sanatatii pentru sanatatea noastra, a tuturor", a conchis Movila.loading...

Comentarii
  • Petrica știe și de delapidare a de 1 milion de euro a lui Profisor Onofricescu di la fabrica din copchii in perioada 2003-2014 dar, atunci a tăcut. Oare de ce?! Oare acest „mare jinecolog” nu trebuie arestat ca Lucan? Eu cred că a făcut mai multe atrocități decât Lucan!

  • o fi avand vreo „cunostinta ” printre medicii de familie ./ dl Movila nu stie ca medicii de familie incaseaza si cate 10 000 ori 18 000 de lei lunar ……….. Sa ii intrebe cat primesc de pentru fiecare pacient si cati pacienti au fiecare …. sa ii mai intrebe cum isi trec ei serviciile prin fisele pacientilor…..servicii pentru care primesc bani…….

  • Atât de duplicitar este acest individ, Petru Movila, de nu vă puteţi închipui!Toată adunătura(scursura), din PDL, numită PMP, de către MAESTRUL scenariilor de îmbrobodire a votanţilor(proşti), pe numele lui TRAIAN BĂSESCU, joacă teatru, când critică PSD, doar ei sunt prieteni de hoţie! Movilă îşi întrece ,,profesorul”! Măcar de ar vota PMP numai escrocii, nu şi proştii!

  • băi demagogule , când erai la guvernare cu pdl s-au inchis zeci de spitale , acum v-a lovit deodată grija de sănătatea românilor? RUȘINE SĂ VĂ FIE !!!

  • unii dintre medicii de familie , chiar isi merita,,,tratamentul,,
    niste magari cu salarii ce nu se justifica, sa ceri 20 de lei ptr adeverinta????
    golanii de 2 parale

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit