BZI LIVE

LIVE VIDEO – Deputatul Petru Movilă revine la BZI LIVE. Cele mai noi detalii despre proiectele județului Iași. Informații despre noul mandat de la vârful Consiliului Județean – FOTO

Publicat: 13 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O nouă emisiune de larg interes la BZI LIVE. Luni, 14 septembrie 2020, cu începere de la ora 13.00, în platoul BZI LIVE va fi prezent deputatul Petru Movilă, candidat PMP la șefia Consiliului Județean Iași.

Deputatul ieșean va prezenta ultimele proiecte pe care le are în vedere pentru județul Iași, printre care dezvoltarea și modernizarea Aeroportului Internațional Iași, dar și modernizarea arterelor din Iași.

În plus, invitatul moderatorului Roxana Caraiman va prezenta și actuala situație de la vârful Consiliului Județean Iași, și modul cum au fost prezentate și implementate proiectele din mandatul 2016-2020.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu