Actualitate

Deputatul PSD, Bogdan Cojocaru: “PNL nonpartid, nonvaloare…”

Publicat: 22 feb. 2020

PNL nu mai este partid!  Este doar o adunătură de purtători ai intereselor celor supra-înstăriți. Dușmanii cei mai mari nu doar a celor mai vulnerabili din societate dar și a antreprenorilor noi din IMM-uri, ai tinerilor și ai valorilor democratice, dar si a statului de drept.

De ce nu mai este partid? Potrivit celor mai multe opinii doctrinare din științele politice scopul unui partid este acela de a guverna, practic de a-și pune în practică viziunea în administrația publică. PNL fuge de guvernare. Vine cu o propunere de guvern cu mesajul de a fi picat. Premieră absolută în politică. Și-au anunțat scopul de a declanșa alegeri anticipate aruncând mereu cuvinte pe care nu le înțeleg în discursuri, cuvinte precum legitimitate. În realitatea o sfidare obraznică la adresa rolului parlamentului sau atribuțiilor președintelui. Când CCR vine și le atrage atenția asupra acestor chestiuni, nu mai este bun, este o entitate politică, când CCR se pronunță și este conform cu interesele lor, trebuie ascultat!

De ce sunt dușmani ai celor mai vulnerabili? Pentru că profețiile lui Cîțu trebuie să fie îndeplinite! Ambiție goală. Orban și Iohannis nu prea se pricep la asta așa că rămân obsesiile acestui individ sinistru ca strategie națională economică.  În realitate oamenii aceștia nu există pentru ei, nu se văd din geamurile fumurii ale limuzinelor.

De ce împotriva antreprenorilor mici și mijlocii? Ca efect al purtării intereselor din lobby-urile multinaționalelor, nu neapărat din răutate. Nu sunt în club, nu au acces la cumetrii așa că interesele lor nu sunt importante, ei trebuie să fie sclavi pentru marii jucători. Sclavi îndatorați la bănci abuzive și ale căror abilități le sunt exploatate pentru interesele altora, fiindcă nu pot răzbi cu propriile afaceri în acest joc măsluit.

Luni guvernul acela nu poate să treacă, chiar dacă ar fi ei de bună credință și chiar ar încerca să îl treacă. Noi nu putem să le legitimăm acest circ. Majoritatea nu a fost și nu este a PNL-ului. Cu ce drept este desemnat Orban să facă guvernul? Tactici “băsiste” de care am crezut cu toții că am trecut.

Nu au trecut din păcate, sunt încă aici, iar noi avem datoria să rezistăm acestor încercări de deturnare a democrației și să scăpăm țara de oligarhii galbeni ai lui Iohannis, se arata in comunicatul emis de catre deputatul PSD Bogdan Cojocaru.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu