Eveniment-Social

Deputatul Sorin Iacoban cere Guvernului bani pentru soseaua de centura a Iasului

Publicat: 11 feb. 2014
1
Proiectul vizand realizarea centurii de ocolire a Municipiului Iasi, destinata traficului usor, starneste nemultumirea deputatul iesean Sorin Iacoban. Acesta reclama faptul ca a fost realizata doar o portiune de 8.17 kilometri, destinati exclusiv traficului greu, insa, din fondurile Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) Iasului nu i-a fost alocat nici un euro.
„Cu toate ca raspunsul primit de la Guvern in ceea ce priveste lipsa fondurilor a fost clar, totusi s-a gasit posibilitatea pentru anumite unitati administrativ-teritoriale sa se finanteze lucrarile centurilor lor ocolitoare. Astfel, Municipiul Constanta a primit 55.9 milioane de euro, localitatile Deva si Orastie impreuna, 73.7 milioane de euro, pentru Bacau s-a asigurat finantare de 270 de milioane de euro pentru toti cei 31 Km ai centurii ocolitoare, iar pentru Suceava s-a hotarat asupra finantarii finalizarii centurii ocolitoare a Municipiului, tinand cont ca lucrarea era deja terminata in proportie de 80%”, spune deputatul iesean.

Citeste si Sorin Iacoban: Facturile incep sa se deconteze la Palatul Cotroceni 

Comentarii
  • foarte buna sesizarea facuta de iacoban… acum ar trebui sa i se alature si alti deputati de iasi pentru obtinerea de fonduri pentru soseaua de centura… sa speram ca problema mentionata de iacoban va avea un deznodamant fericit si vor fi alocati si pentru iasi banii necesari

    • Intr-adevar era timpul ca cineva sa sesizeze ca iasul este iar lasat la urma… Iacoban a facut bine ce a facut deoarece varianta ocolitoare pentru traficul usor risca sa ramana amintire… in schimb prin alte jurisdictii se pare ca se finanteaza

  • felicitari deputatului iesean, pentru intentiile bune si pentru efortul depus in a ne apara interesele ..in sfarsit are si Iasul un om cu caracter care se implica in problemele si proiectele iesene…FELICITARI

  • Intr-adevar cineva ne sustine..exista si acest om care are curajul sa faca ceva pentru noi.. pentru oameni, cineva care ne da putere sa mai credem ca necesitatile noastre si problemele noastre se vor putea rezolva..va multumim Domnule Iacoban!

  • Dle deputat intreprindeti ceva si cu FORTUS-ulo interpelare sau o scrisoare deschisa ministrului muncii .finantelor ,,economiei sau de ce nu Primului Ministru. Dvstra arata-ti totusi ca va pasa de ieseni si de cei care v-au votatsi desigur aveti si pirghiile necesare.

  • Iacoban vad ca mai misca, se zbate si incearca sa aduca bani pentru Iasi. Este bine. Dar e imporatnt sa fie si ascultat de catre colegii lui din guvern. Poate daca va fi la fel de insistent si in continuare, guvernul va da mai multi bani Iasului. Ar trebui si ceilalti colegi din iasi sa se ralieze la demersurile lui Iacoban.

  • aidi bre, praf in ochii alegatorilor – dupa aproape 3 ani de mandat isi da seama si Iacoban ca nu s-a mai facut nimic la soseaua de centura!Cu partidul lui la putere! Cu primarul lui la putere! Cu copacii taiati de colegul lui de partid! Si se gasesc si cativa berbecuti sa-l laude! Rad si porcusorii de la Kosarom de voi bre!

Adauga un comentariu