Actualitate

Deputatul Tudor Ciuhodaru: „De azi e oficial. Vom avea la Iasi primul Spital Regional de Urgenta din Romania”

Publicat: 14 mai 2019
1

"Am reusit impreuna! E oficial. Vom avea la Iasi primul Spital Regional de Urgenta din Romania. Azi am obtinut adoptarea in guvern a indicatorilor tehnnico-economici ai Spitalului Regional de Urgenta Iasi. De azi avem cale libera pentru depunerea cererii de finantare, aprobarea acestor indicatori privind studiul de fezabilate fiind pasul premergator depunerii acestei cereri la Comisia Europeana.

Proiectul meu de suflet pentru sanatatea iesenilor, pentru care am luptat atatia ani, intra de azi in linie dreapta. Va multumesc tuturor pentru sustinere.

Constructia noului Spital Regional de Urgenta inseamna cea mai importanta realizare medicala pentru ieseni si pentru intreaga regiune. Noi construim, altii doar demoleaza.

Voi merge la Bruselles ca roman, ca prim reprezentant al Iasiului si al Moldovei, pentru a sustine acest demers. Candidez pentru ca si Iasiul si Moldova sa fie puse pe harta solutiilor europene. Si sa aiba o voce care sa se auda. Si eu vorbesc de lucruri concrete-fonduri, legislatie, oportunitati de dezvoltare.

Toti cei care ma cunosc, fie de la Spitalul Clinic de Urgente fie de la cabinetul parlamentar stiu ca sunt neobosit atunci cand e vorba de a gasi solutii pentru problemele fiecarui cetatean. Si am dovedit ca vreau, stiu si pot face lucruri bune pentru oameni atat la UPU cat si in Parlament.

Si cifrele vorbesc de la sine. 1751 declaratii politice + 496 luari de cuvant in plen +443 initiative legislative.

Fiecare problema a fiecarui cetatean a devenit pentru mine o problema care trebuie sa fie rezolvata si de fiecare data am gasit solutii. Asa am ajuns unul din cei mai activi parlamentari.

Eu am facut, fac si voi face intotdeauna ceea ce am promis ca fac. Chiar cu riscuri si neajunsuri pe care putini le stiu sau si le pot imagina.

Daca nu ar fi fost alte interese meschine si votul impotriva a parlamentarilor PNL si PDL din Iasi am fi putut avea acest spital chiar in 2011 cand am obtinut infiintarea unui astfel de centru medical prin hotarare de guvern.

Iasul si Moldova pot avea de acum sansa unui triplu avantaj strategic: o echipa noua dar cu multa experienta in admnistratia locala, un numar important de parlamentari si propriul reprezentant in Parlamentul European.

Sper ca nu se vor mai intampla situatiile regretabile in care proiectele Iasului sau ale Romaniei au fost sabotate dupa culoarea politica chiar si la Bruselles.

Spitalul va fi construit in sistem modular, pentru a permite eventuala extindere ulterioara, cu sectii repartizate in trei corpuri de 4, 5, respectiv 6 niveluri, conectate de un corp central. Spitalul va avea 850 de paturi la care se adauga 45 in regim de spitalizare de zi iar asistenta medicala va fi asigurata de 2.500 de cadre medicale

Suma necesara pentru construirea spitalului ar urma sa se ridice la 500 milioane de euro din care 150 milioane de euro (sau poate mai multe!!!) pot fi rambursabile.

Voi apara mereu interesele Romaniei si ale tuturor Romanilor. Oriunde s-ar afla. Indiferent de riscurile sau de neajunsurile unui astfel de demers. Este momentul ca aceste politici bune pentru oameni, din sanatate dar si din celelalte domenii de activitate, sa fie continuate si la nivel european.

Multumesc tuturor celor care m-au sustinut, ma sustin si ma vor sustine in continuare.

Si nu uitati ca doar noi, impreuna, facem Romania bine!" a declarat Tudor Ciuhodaru

Comentarii
   • Un mare doctor Domnul Depurat. Un om ca ca domnul doctor se naste odata la o mie de ani. Romania are nevoie de tine . Sa traiti dom doctor si deputat !

  • Toti sustinatorii PSD care au fost la mitingul din Iasi si au fost vatamati , injurati , hartuiti , loviti , amenintati sa depuna URGENT plangere la politie !!

  • Toti sustinatorii PSD care au fost la mitingul din Iasi si au fost vatamati , injurati , hartuiti , loviti , amenintati sa depuna URGENT plangere la politie !!

  • Câte interpelari a avut acest politician pentru Autostrada Moldovei ?
   Doar USR si PMP s-au zbatut pentru ieșeni si pentru autostrada Iași – Tg. Mureș.

   Spitalul Judetean a fost promis in Programul de Guvernare cu care PSD a castigat alegerile, nu au facut nimic 3 ani de Guvernare PSD dar acum ca vin alegerile si-au amintit de proiect asa ca vin iar cu promisiuni. Pana nu incep sa toarne fundatia nu credem minciunile PSDistilor speriati ca au ajuns la 20% intentie de vot.

 • Felicitări, doar datorita lui Ciuhodaru aceste toxine au fost interzise. Se va face și spitalu, ca trebuie, Moldova nu are nimic nou în sănătate. UE ne va da banii, important e sa știm cui ii dam sa ii cheltuie. Și ma refer la STUDIILE, de fezabilitate sau de proiectare!!! În rest, spor la treaba. NU vom uita cum cei de la PNL au votat împotriva acestui proiect. Trebuie felicitat și consilierul a cărui vot a contat pentru demararea procedurilor. Felicitări!

 • Nu e Movilă sfântul sfinților, dar, este singurul politician care face eforturi pentru autostradă. În rest ??? niște slugoi ai șefilor de partide. Iar ,,uriașul pletos” din imagine, numai la UDMR și Partida Rromilor cred că nu a fost. În rest cred că ,,a colindat” toate partidele. Măi, care partid va lupta să reintroducă votul uninominal și să mai micșoreze numărul necesar de semnături pentru candidații independenți, arătând astfel că este un partid democratic și totodată dând ocazia și altora care vor, să intre în politică să se afirme, ăla va câștiga voturile electoratului și va guverna liniștit mulți ani. Dar deocamdată, la noi nu e democrație, pt că în democrație ai dreptul să alegi și să fii ales. E, deocamdată, nu poate fi vorba de democrație, pt că tu ca independent, nu poți fi ales, întrucât îți pun satanele din politică frână cu acele 100.000 de semnături.

 • Mănânci furnici, meștere! Dacă erai așa cinstit și consecvent nu migrat prin atâtea partide, iar acum nu îl țineau sub aripa-ți cheală pe hoțul Socolei, care ti-a finanțat și sprijinit campania! Du-te pe pustii!

 • libelula (juma om juma sula)a si construit spitalul in mintea lui cheala ,dupa ce a colindat prin toate partidele acu merge sa manince rahat si la bruxeles;nu uitati ce a spus acum ,ca pesta 5 ani cind se intoarce cu teschereaua plina,o sa ne minta cu aceleasi promisiuni desarte,pina atunci uitati de el ca nu-i nici o paguba,si el o sa uite de noi; un panglicar .

 • Multumim domnului doctor ca lasa din cand in cand bisturiul si iese din sala de operatii pentru a ne lumina prin intermediul BZI.
  Cat mai multe comunicate de presa domnule doctor Cihodaru!
  Cine stie…poate ne onorati in acest fel cu o candidatura la presedintie, ca tot nu are PSD un candidat.

 • Dacă după periplurile politice a poposit în psd ca susținător al politicii și moralei lui dragnea, e clar ce fel de om este acest dom doctor. Un trepăduș ce aspiră la posturi cît mai înalte și precum vedeți dă din gură și din coate pentru asta, dar cioara vopsită tot cioară este.

 • Omul astă chiar face lucruri bune și tot nu sunteți mulțumiți?! Doctorul Ciuhodaru e singurul și cel mai bun politician al Iașului. Dacă nu-l alegeți vă meritați din nou soarta…
  dar și eu votez Ciuhodaru.

 • Omul astă chiar face lucruri bune și tot nu sunteți mulțumiți?! Doctorul Ciuhodaru e singurul și cel mai bun politician al Iașului. Dacă nu-l alegeți vă meritați din nou soarta…
  dar și eu votez Ciuhodaru.

Adauga un comentariu