Eveniment-Social

Deratizare in apartamente cu firma de casa a Termo-Service

Publicat: 03 sept. 2014
1

Zilele acestea a inceput campania de deratizare si dezinsectie in imobilele administrate de firma Primariei Iasi, Termo-Service SA. Mirosul unei afaceri de aproape 7 miliarde lei vechi pentru o treaba atat de simpla cum este stropitul unui spatiu a atras atentia celor cu relatii bine asezate. La fel ca in ceilalti ani, aceeasi companie privata a obtinut contractele pentru prestarea acestor servicii. Este vorba despre Expert 3D, firma detinuta de ieseanul Mihai Ciprian Pantilimon Tataru, om de afaceri extrem de apropiat de sefii Termo-Service, companie ce administreaza circa 25.000 de apartamente in Iasi.

Citeste si: Masuri drastice la asociatiile de proprietari din Iasi

In medie se plateste 12 lei pe apartament la deratizare, iar aceasta se face de doua ori pe an. Edilii au aprobat anul trecut o Hotarare de Consiliu Local prin care obliga asociatiile de proprietari, inclusiv agentii economici care le administreaza, sa faca deratizare la blocuri. Reprezentantii Termo-Service sustin ca exista o serie de terti cu care se lucreaza la deratizari, iar selectia acestora se face pe baza de dosar in urma unor criterii si se ofera o cota parte. Expert 3D prinde an de an afacerea deratizarilor pentru blocurile administrate de Termo-Service deoarece vizitele facute de Mihai Ciprian Pantilimon Tataru la sediul Termo-Service sunt foarte dese, iar automobilul Mercedes condus de patronul Expert 3D este mai mereu parcat in dreptul societatii din subordinea Primariei Iasi.

Citeste si: Iesenii reclama Termo-Service si ApaVital ca sunt lasati fara apa

Comentarii
  • ACESTI MAFIOTI ISI FAC FIRME,APOI CONTRACTE PE BANII NOSTRI,CINE VA PUNE SA FACETI,NU VA MAI SATURAT DE FURAT,NU GRIJA PENTRU NOI CETATENII;CI GRIJA PENTRU CONTURILE VOASTRE SI A PRIMARULUI VA INGRIJOREAZA NU NOI. TERMO SERVICE ESTE O INSTITUTIE A HOTILOR,PILELOR .TREBUIE SA IESIM IN STRADA NU NUMAI CU RECLAMATII CA STAU LINISTITI O PERIOADA IN CARE SE GANDESC CUM SA FACA SA NE MAI FUTE ,ASTA FACE MAFIA DE LA TERMO SERVICE.AU SCHIMBAT DIRECTORUL,LA CE A FOLOSIT TOT HOTI DE-A LOR SUNT ,RECLAMATIA NU FUNCTIONEAZA IN ROMANIA CI IESITUL IN STRADA CU ARME NU CU BATE;SA-I SECERAM CA POTIRNICHILE .PANA CE IESENII U O SA AIBA UN ASEMENEA CURAJ ASTIA O SA NE FURE CONTINU.

Adauga un comentariu