Bursa Barfelor

Derutatul Zero încearcă să-și urce un om în foncție, pentru combinații de zâle mari!

Publicat: 23 feb. 2021

La final de ediție, babetele bârfitoare vă prezintă una nouă despre același vechi Măriusică Brobodea. Cică nenea derutatu’ joacă la două capete, în sensul că, de ochii lumii, se dă cel mai integru din Univers, dar, pe ascuns, caută mereu să-și facă unele combinații. Gurile rele spun că, acum, Măriusică se pregătește să-și urce un om de-al lui la Mediu. Scopul ar fi să-și rezolve unele combinațiuni, așa cum vă spuneam, care nu sunt neapărat ale lui, directe.

Cică, în realitate, Brobodea are nește pretenari care au nevoie de tăt felu’ de avize și de docomente de pe la Mediu și nu-i prea bagă nimeni în samă pe acolo. Acesta ar fi motivul real pentru care Măriusică se tot frăsunește să îl împingă pe un cetățean pe la Mediu. Acu’, rămâne de văzut dacă endevidu’ va și reuși trebșoara aiasta! Babetele bârfitoare vor urmări cu mare atenție cum se trag sforile! Aaa, nu v-am spus încă cine este omul pe care Brobodea vrea să-l împingă la Mediu? De acum, ne-a expirat timpul, așa că revenim zilele următoare cu toate enformațiunile, nume, prenume, sex etc.





Comentarii
  • La Agenţia de Mediu există director o persoană foarte competentă din cadrul instituţiei, cu o experienţă de aproape 30 de ani în domeniul protecţiei mediului şi cu foarte multe realizări în plan profesional(le vom prezenta la momentul potrivit).
    Sper să se pună capăt acestor proceduri mîrşave (detaşări ,delegări ….ş.a.m.d.) de a ocupa o funcţie publică de conducere.
    La un concurs organizat PE BUNE nu are nicio şansă, iar noi, vom fi cu ochii pe combinaţiune.

Adauga un comentariu