Eveniment-Social

Deschiderea oficială a Conferinței Naționale de Robotică în Neurochirugie va avea loc vineri, 17 septembrie 2021

Publicat: 14 sept. 2021

Data oficială a deschiderii Conferinței Naționale de Robotică în Neurochirurgie „Tehnologii & Tehnici moderne de robotică și neuroimagistică intraoperatorie în neurochirurgie și chirurgie spinală”  s-a decis. Aceasta va avea loc vineri, 17 septembrie 2021, începând cu ora 12:00, la Biblioteca Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași. În intervalul 12:20 – 12:50, după sesiunea de deschidere a reuniunii, sunt planificate declarații pentru presă.

Participanții la lucrările conferinței, vor avea posibilitatea de a învăța să lucreze cu sisteme robotice în neurochirurgie, de ultimă generație în domeniul neuroimagisticii intraoperatorie în neurochirurgie și chirurgie spinală de înaltă performanță și anume: Platforma robotică de orientare Mazor X Stealth Edition, Sistemul O-ARM 2, Sistemul Stealth Station S8, precum și Platforma de ghidare robotică craniană Stealth Autoguide.

Grupul țintă al conferinței

Parteneri în organizarea acestei conferințe, alături de Spitalul Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași, sunt Societatea Română de Neurochirurgie, Consiliul Județean Iași, Academia de Științe Medicale din România, Academia Română, Univ. de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Universitatea Apollonia Iași, Asociația Română de Radiologie Dento Maxilo Facială, Ateneul Național din Iași și Colegiul Medicilor din România.

Grupul țintă al Conferinței Naționale de Robotică în Neurochirurgie este reprezentat de specialiști din țară dar și din Republica Moldova, medici neurochirurgi cu diverse trepte de experiență, care vor dori să testeze și să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul neurochirurgiei craniale și spinale, utilizând sistemele robotice de ultimă generație în neurochirurgie, existente în prezent în dotarea Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iași.

La conferință sunt invitați atât reprezentanți ai instituțiilor de stat din Iași, reprezentanți ai grupului țintă al conferinței, cât și partenerii din acest proiect.

Pentru confirmarea participării vă rugăm să transmiteti un e-mail pe adresa: office@dimas.com.ro, persoană de contact: Sebastian DRĂGHICI – Președinte Comitet Științific & Organizare, telefon: 0730 808 778.
Cu speranța că veți găsi această propunere de interes pentru agenda dvs. de acțiuni din perioada următoare, așteptăm un răspuns din partea dumneavoastră.

Adauga un comentariu