Actualitate

Descinderi cu mascatii la vila unui senator din Iasi- UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 27 mai 2015

UPDATE 10:13 – „In aceasta dimineata, politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Iasi efectueaza trei perchezitii domiciliare, la persoane banuite de comiterea infractiunilor de furt, distrugere si tulburare de posesie. La activitati participa politisti de la Sectia 4 Politie Iasi, Serviciului de Investigatii Criminale si echipaje de interventie rapida. La sediul politiei urmeaza a fi aduse patru persoane, pentru audieri si dispunerea masurilor legale. Perchezitiile se desfasoara sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi”, arata reprezentantii IPJ Iasi.

STIRE INITIALA – La aceasta ora, la Iasi au loc mai multe perchezitii domiciliare, din care una la vila care a apartinut senatorului UNPR Ionel Agrigoroaei. Mascatii au descins, inca de la primele ore ale diminetii, la casa din strada Scaricica, zona Sararie, acolo unde locuiesc in prezent membrii unui clan. Este vorba de familia lui Vandam Constantin, apropiat al lui Cosmos Tanase. Perchezitiile organelor de ancheta vizeaza tulburare de posesie, amnintari si furt, aspecte de care sunt banuiti membrii clanului. Se pare ca senatorul a revenit in vila dupa ce a parasit-o la inceputul anului. Aparent, membrii clanului ar fi sustras, in tot acest timp, bunuri in valoare de cateva zeci de mii de euro din locuinta.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii
  • asta hotaraste soarta noastra nu mai scandaluri el este tot timpul furat .batut s.a.m.d.dar sa nu uitam este senator .prietenii lui spun ca se incalta pe dos oricand.asta na avut si el o casa alui inainte de senat sau e chirias in iasi cand a cumparat locul in senat nu sa gandit ca seful lui se va duce la bulau.halal senator BRAVO ALESULE VAD CA ESTI ALESUL TIGANILOR.

Adauga un comentariu