Actualitate

Descinderi DNA la Salubris Iasi. Un inginer a fost dus la Bucuresti – FOTO

Publicat: 30 apr. 2015

In aceasta dimineata, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au descins la sediul Salubris Iasi, firma subordonata municipalitatii. La sediul Salubris au fost facute perchezitii intre orele 7:00 si 8:00 dimineata, procurorii iesind din cladire cu mai multe documente. In plus, la plecare, procurorii au fost insotiti si de un inginer din cadrul institutiei. DNA a efectuat perchezitii si la domiciliul lui Ioan Apostol, directorul Salubris. De altfel, un inginer din cadrul Salubris a fost deja ridicat de procurorii DNA, fiind dus la audieri la Bucuresti.

Vezi si BREAKING NEWS! Descinderi la vila primarului Nichita si la Primaria Iasi – FOTO
Vezi si Scandal de proportii la o institutie publica: angajati obligati de sefi sa demisioneze

„Ca urmare a informatiilor aparute in mijloacele media locale, dorim sa facem cateva precizari cu privire la verificarile efectuate de Directia Nationala Anticoruptie (DNA), Serviciul Teritorial Iasi,la sediul Salubris SA. In data de 30.04.2015, in intervalul orar 7:20 – 8:48, ofiterii de politie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Iasi au efectuat verificari la sediul Salubris SA din soseaua Nationala nr. 43. Verificarile s-au desfasurat numai in cadrul Biroului Relatii cu Publicul si au vizat doar unul din angajatii acestui birou. Pentru o informare corecta, precizam ca ofiterii de politie nu au efectuat perchezitii la domiciliul sau in biroul Directorului General a Salubris SA, Ion Apostol. Verificarile efectuate nu au afectat activitatea Salubris SA, aceasta desfasurand-se normal, conform programului de lucru”, spun reprezentantii Salubris Iasi. 

Vezi si O societate a municipalitatii cheltuie bani pentru recrutarea unor trantori
Vezi si Fiul unui director din Iasi, premiat cu 80.000 de lei de la stat

Comentarii
  • LA TOATE INSTITUTIILE SUBORDONATE MAFIOTULUI SECURIST NICHITA AR TREBUI SA SE FACE DESCINDERI,LA TERMO SERVICE TREBUIE DUSI MAFIOTII LA DNA INCLUSIV SEFII DE SECTOARE CA TERORIZEAZA LUMEA CU AMENINTARI DACA NU FACI SAU NU PLATESTI CE ZIC EI.ANUL TRECUT SAU LUAT BANII PENTRU LUCRARI LA TEVILE DE LA SUBSOLURILE BLOCURILOR ,BANII SAU LUAT DAR LUCRARIOLE ,BA. CITI BANII BAGA ACEASTA INSTITUTIE MAFIEI PSD IESENE

  • Toate institutiile subordonate lui Nichita inclusiv termo service fura populatia si toti banii merg la la MAFIA PSD A LUI NICHITA,LA ACEST PARTD DE HOTI.NU VEDETI CA IASUL PUTE DE MIJERIE SI PESTE TOT LOCUL MOLUZUL STA MORMANA.OATE ACESTI BOSOROGI CARE IL APARA CU INVERSUNARE NU VAD CUM ARATA IASUL,STAU CU TOTII INTRE LALELELE DIN FATA PRIMARIEI.OARE ACESTI CRETINI CIND ISI VOR DESCHIDE MINTILE,SAU VOR MURI SPALATI PE CREIERE.

Adauga un comentariu