Remedii naturiste

Descopera un excelent hidratant si emolient natural

Publicat: 06 feb. 2014
7
Produsele de îngrijire corporala ce contin ulei din seminte de canepa pot reduce disconfortul pielii prin calmarea si reconditionarea pielii uscate sau deteriorate si ajuta la cresterea elasticitatii membranelor celulare, sustinand totodata capacitatea de mentinere a apei în tesuturi.

Vezi si: Canepa. Indicatii terapeutice
 

Lotiunea din ulei de canepa reface eficient stratul hidrolipid al pielii, calmand-o si hidratand-o dupa baie; lotiunea este absorbita usor, fara sa lase în urma pete de grasime si fara sa încarce porii. Totodata furnizeaza acizii grasi necesari în mentinerea sanatatii si a flexibilitatii membranelor celulare, avand proprietati antivirale, antifungice si antibacteriale.
Uleiul din seminte de canepa este unicul ulei vegetal care contine raportul ideal 3:1 între acizii grasi esentiali Omega 6 & 3 plus acidul gamma – Linolenic (GLA), fiind un excelent emolient si hidratant natural.
Studiile clinice indica faptul ca acizii grasi esentiali din uleiul de canepa pot ajuta în tratarea unor afectiuni de tipul eczemelor si psoriazisului, lasand în urma o piele luminoasa si optim hidratata. csid.ro

Vezi si: Ce beneficii are canepa pentru sanatate

Canepa, sursa de proteine complete. Vezi cum iti ajuta organismul 

Adauga un comentariu