Magazin

Descoperire de ULTIM MOMENT despre ketchup

Publicat: 08 ian. 2015
1

Licopenul, un antioxidant foarte puternic, se regaseste in ketchup si previne aparitia bolilor cardiovasculare, sustin realizatorii unui studiu efectuat de Departamentul de Agricultura al Statelor Unite.

Totusi, cercetatorii americani precizeaza ca doar tipurile de ketchup ecologic furnizeaza organismului o cantitate foarte mare de vitamine: A, C si E si contin cu 60% mai mult licopen in comparatie cu tipurile de ketchup obisnuit.

Citeste si Ce se intampla cu grasimea atunci cand slabesti

De aceea, pentru hrana cotidiana, spun specialistii, este recomandat acel tip de ketchup care este foarte inchis la culoare, iar acesta trebuie amestecat cu usturoi sau cu o maioneza ( cu un indice de grasime foarte scazut) si cu ierburi aromatice, atunci cand vrem sa-l folosim ca dressing pentru anumite gustari.

Citeste si S-a descoperit REMEDIUL cel mai eficient impotriva obezitatii

Mai mult, cercetatorii mai considera ca un ketchup de calitate trebuie sa contina suc de rosii fiert, ghimbir, scortisoara, otet si zahar (optional). Din acest sortiment de ketchup de calitate, specialistii recomanda un consum de trei-patru linguri pe zi, scrie click.ro.




Adauga un comentariu