Magazin

Descoperire EXTRAORDINARA. Poti sa-ti incarci telefonul in cateva secunde!

Publicat: 26 nov. 2014
O companiei israeliana a gasit o metoda prin care bateria oricarui telefon poate fi incarcata in numai 30 de secunde, iar cea a unei masini electrice in cateva minute.
Inventia se bazeaza pe nanotehnologie pentru a sintetiza molecule artificiale, iar compania StoreDot sustine ca au dezvoltat si un nou tip de baterie care functioneaza ca un burete pentru a absorbi si stoca energie mai mult timp, anunta Daily Mail.

Citeste si: Descoperire UIMITOARE: Pe Terra a existat o civilizatie mult mai AVANSATA!

Compania din Tel-Aviv estimeaza ca pana in 2016 vor pune in vanzare noul model de baterie. „Sunt materiale complet noi, care nu au mai fost folosite pana acum”, spune Doron Myersdorf, fondatorul StoreDot.
Firma se asteapta ca inventia lor sa genereze profituri uriase, in conditiile in care, in lume, exista peste 1.75 miliarde de oameni care utilizeaza smartphone-uri. „Traim intr-o lume avida dupa energie, oamenii cauta in permanenta o sursa de energie, iar StoreDot are potentialul pentru rezolva aceasta problema. Prototipul noii baterii este bun, insa trebuie gasita o solutie in ceea ce priveste marimea lui. Este o mare descoperire„, a spus Zack Weisfeld, specialist in tehnologiile comunicatiilor.

Citeste si: Cercetatorii sunt in extaz dupa ultima descoperire din Tibet

Compania israeliana incearca sa foloseasca aceeasi tehnologie si pentru a crea o baterie cu incarcare rapida, in cateva minute, pentru masinile electrice.
Sursa: stirileprotv.ro 


loading...

Adauga un comentariu