National

Descoperire macabra pe malul raului Siret. Autoritatile au pornit o ancheta

Publicat: 03 ian. 2014
1

Aproximativ 200 de copite de cai si un craniu de cal au fost descoperite de autoritati pe malul raului Siret, in localitatea suceveana Fantanele, Politia si Comisariatul de Mediu facand verificari pentru a stabili provenienta resturilor de animale.

Potrivit sefului Comisariatului de Mediu Suceava, Adriana Iordache, comisarii de mediu suceveni, impreuna cu cei din Botosani, cu Politia si cu autoritatile locale din Fantanele au fost sesizate si fac verificari in acest caz.

Iordache a declarat ca pana la descoperirea vinovatilor Primaria Fantanele va prelua deseurile si le va transporta la o firma de incinerare.

Totodata, in cursul zilei de luni vor fi facute verificari la toate abatoarelor din judetul Botosani autorizate in sacrificarea cailor.

La randul sau, comisarul-sef Cristian Papuc de la Politia Judeteana Suceava a declarat ca din primele verificari s-a stabilit ca resturile de animale – aproximativ 200 de copite de cai si un craniu de cal – au fost aduse in zona in urma cu o luna, o luna si jumatate si ca politisti din judetul Suceava si Botosani au inceput cercetari pentru stabilirea persoanelor care le-au adus in acea zona.

Papuc a precizat ca deseurile au fost descoperite la granita dintre judetele Suceava si Botosani, intre comuna Fantanele din Suceava si comuna Corona din Botosani, iar cazul este cercetat de politistii din cele doua judete.
Comentarii
  • Fotografia care ati publicat-o este facuta acu cativa ani la inundatii.Este podul de peste raul Siret la Pascani si nu are nici o legatura cu ce scrie in articol.

Adauga un comentariu