Magazin

DESCOPERIRE MIRACULOASA. Chipul lui Iisus Hristos a aparut pe un copac – VIDEO

Publicat: 28 dec. 2013
1

Mai multi oameni din Ialomita sustin ca au vazut pe un pom chipul lui Iisus care plange. Vestea s-a raspandit imediat, iar sute de credinciosi au mers sa se roage la copacul cu pricina, potrivit Romania TV. Oamenii au povestit ca minunea s-a aratat mai intai unui sofer a carui masina s-a defectat langa batranul pom.

Copacul miraculos se afla pe Drumul National 2C, intre localitatile Amara si Grivita. „In seara de Craciun a aparut chipul lui Iisus. S-a luminat cerul, au venit pompierii, au crezut ca a luat foc”, a declarat un martor.

In scurt timp, copacul de pe marginea drumului s-a transformat intr-un adevarat loc de pelerinaj. Oamenii au aprins sute de lumanari, au facut fotografii cu icoana de pe trunchi si s-au dat pe fata cu apa care curge din copac. „Minune mare ce-i aici, minune mare! A coborat Iisus de atata rautate si ne arata Dumnezeu dusmanie. Cand am pus mana acolo am simtit ceva, ca atunci cum simti cand te duci la biserica”, au spus pelerinii.

Localnicii au precizat ca minunea i s-a aratat prima data unui sofer caruia i s-a stricat masina chiar langa plop. „Cand s-a stricat masina, omul s-a dat jos sa o repare, si cat umbla la masina a iesit o flacara din copac, o lumina”, au spus oamenii.

Acestia au spun ca aparitia chipului lui Iisus este un miracol si s-au rugat la copac minute in sir.
Adauga un comentariu