International

Descoperire TULBURATOARE pe coasta libiana. Ce au gasit autoritatile

Publicat: 03 iun. 2016
1
Descoperire macabra pe coasta libiana. Trupurile a cel putin 25 de imigranti care s-au inecat in Marea Mediterana au fost impinse de valuri pe coasta libiana, nu departe de granita cu Tunisia, a anuntat Al Khamis Al Bosaifi, un responsabil al Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie.
Echipele de cautare continua operatiunile. Saptamana trecuta, cel putin 880 de imigranti au murit in naufragii care au avut loc in Marea Mediterana, a anuntat marti Inaltul Comisariat al ONU pentru Refugiati, pe baza marturiilor supravietuitorilor, dupa ce un bilant anterior indica peste 700 de decese in decurs de trei zile.
William Spindler, un purtator de cuvant al Inaltului Comisariat al ONU pentru Refugiati (UNHCR), a reiterat apelul din partea UNHCR catre Uniunea Europeana ca aceasta sa asigure mai multe cai legale prin care imigrantii sa ajunga in Europa, acuzand ca este rusinos ca UE a reusit sa relocheze mai putin de 2.000 de persoane in baza planului agreat in septembrie anul trecut, care are in vedere relocarea a 160.000 de imigranti.
Comentarii
Adauga un comentariu