Stiri si curiozitati

Descoperirea care poate lamuri misterul unei creaturi legendare

Publicat: 28 ian. 2014
Doi baieti au descoperit in inima padurii laba unui picior urias, politia locala fiind de parere ca este o dovada de necontestat a existentei lui Bigfoot.
Acum se fac teste stiintifice pentru a se stabili cu exactitate carei creaturi ii apartin aceste ramasite.
Potrivit uner relatari a Discovery.com, cei doi baieti au gasit piciorul urias, in descompunere, in padurea din Quincy. Ofiterii de la Politia Lakeville au trimis piciorul la un legist, sa vada daca se poate stabili originea lui. Pana in momentul de fata se stie sigur ca nu este un picior uman, dar are cinci degete – o caracteristica a rasei umane.
Ramasitele sunt acum examinate intr-un laborator, de oameni de stiinta, care spera sa obtina cat mai curand un raspuns.

Vezi si Patru giganti legendari 

Bigfoot este numele unei creaturi paroase, care ar semana cu o maimuta, despre care se crede ca ar trai in padurile din America de Nord. Creatura ar fi fost vazuta in ultimele decenii de mai multi oameni, iar altii au semnalat prezenta unor urme uriase, insa nu exista nicio dovada clara a existentei lui Bigfoot.
Cei care sustin ca au vazut legendara creatura spun ca aceasta ar avea intre 1,80 si 3 metri, este acoperita cu blana bruna si are un miros neplacut.
In timp ce adeptii teoriei conform careia Bigfoot exista spera ca, in sfarsit, a fost gasita o dovada, scepticii cred ca, pana la urma, se va dovedi ca laba apartine unui urs.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit