Stiri si curiozitati

DESCOPERIREA FABULOASA din DESERT

Publicat: 15 aug. 2014
3

Angela Micol foloseste Google Earth pentru a analiza desertul egiptean, cautand urme de ruine. Femeia a descoperit doua seturi de formatiuni misterioase, ce par sa fie piramide.

Primul set se afla la 2 kilometri de ruinele unui oras antic, Dimai. Imaginile din Google Earth arata o formatiune mare, patrata, si trei mai mici, triunghiulare. Formatiunile triunghiulare sunt aliniate cu nordul magnetic al Pamantului. A doua locatie se afla la 20 de kilometri de Nil. Aici se vede o formatiune mare, triunghiulara, cu marginile puternic erodate.

Vezi si TULBURATOR! Aparitie SOCANTA pe unul dintre peretii unei biserici din Romania

Intr-un comunicat de presa, Angela Micol a anuntat ca a trimis datele descoperirilor facute catre experti in arheologie si egiptologie, pentru a analiza cele doua situri. Acestia se arata insa reticienti in a certifica descoperirea Angelei.

Vezi si Cum se pot realiza CALATORIILE IN TIMP

Sarah Parcak neaga valoarea descoperirii, spunand ca „imaginile provin de la cineva care nu este nici egiptolog, nici arheolog”. Parcak este un arheolog care, in anul 2011 a descoperit cateva piramide noi, folosind imagini din satelit. „Primesc mereu mesaje de la persoane care pretind ca au descoperit formatiuni noi”, a mai spus Sarah Parcak.

Bob Brier, egiptolog si cercetator la Universitatea din Long Island, considera ca este prea devreme pentru a discuta veridicitatea descoperirii.

Adauga un comentariu