Secretele istoriei

Descoperirea fantastica a unui american, in timp ce facea curat in garaj. Este vechi de 100 de ani, dar s-a pastrat impecabil

Publicat: 05 ian. 2016

Un american care isi facea curat in garaj a descoperit partea de sus a tortului de nunta al bunicilor lui, care a avut loc in urma cu 100 de ani.

Americanii obisnuiesc sa pastreze aceasta bucata din tort, in amintirea momentului, iar bunicii lui Ronald Warninger au facut acest lucru dupa nunta din 17 martie 1915. Cu toate acestea, nu au mai mancat tortul ci l-au dat copiilor lor, iar Warninger a descoperit tortul in garaj, la cea de-a 100-a aniversare a bunicilor, anul acesta, relateaza ABC News.

Vezi si
Au inchiriat o casa si au descoperit o incapere secreta. Cand au deschis usa au ramas umiti!

Dupa moartea sotului, in 1944, Inez Warninger a daruit tortul parintilor lui Ronald in anul 1960 „pentru ca aveau un frigider mai bun.”

Warninger a adus tortul acasa in anii 2000, iar pe atunci era deja pietrificat. Stia cat este de important pentru familia sa, dar a uitat unde l-a pus intre timp. In timp ce isi curata garajul intr-o zi, a descoperit desertul antic.

Intr-o poezie scrisa in 1905, cu 10 ani inainte de nunta bunicilor lui Ronald, unul dintre prietenii lui Inez a prevazut lunga viata pe care urma sa o aiba tortul.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit