Dulciuri

Desert raw: turta dulce

Publicat: 11 feb. 2013

Ingrediente:

faina din midale decojite
500 g caju
5 linguri miere de salcam
2 linguri scortisoara
1 lingura cuisoare
20 ml ulei de cocos
un varf de cutit sare de Himalaya

Mod de preparare:

Nuca de caju se hidrateaza, in apa de izvor, minim 2 ore. Se spala si se macina. Adaugam scortisoara, cuisoare, miere, sare si le mixam bine in robotul cu lama in S. Adaugam faina din migdale decojite, atat cat este necesar pentru a obtine o compozitie densa.
Intindem „aluatul”pe tavitele deshidratorului, in strat foarte subtire (0,5 cm) si apoi il taiem cu o forma preferata. Lasam la uscat 24 de ore, la o temperatura de 40 grade Celsius.
Pentru ornare eu am punctat, cu ajutorul unei seringi, ulei de cocos (pe care il topim in prealabil in baine-marine, la 40 de grade Celsius).

Turta dulce raw recomandata de rawveganjoy.



loading...

Adauga un comentariu