Magazin

Desfasuratorul confirma! Au fost date telefoane de pe numarul Madalinei Manole, la cateva ore de la sinucidere

Publicat: 12 mai 2011
1
Tatal Madalinei este în stare de soc de când a aflat ca de pe telefonul fiicei sale cel pe care lasase un mesaj de adio înainte sa se sinucida, s-a vorbit pret de circa 30 de secunde cu un numar misterios, desi artista era moarta. Apelul telefonic s-a facut la circa trei ore de la ora decesului. 
„Este telefonul Madalinei pe care îl avea înca dinainte de a se muta la Otopeni, deschis pe numele Anca Magdalena Manole. Este telefonul pe care procuratura spune ca a gasit acele mesaje, iar eu demonstrez ca procurorii nu l-au luat (pe toate – n.r.), nu au ridicat telefonul, pentru ca pe 14 iulie 2010, la ora 6.44, exista o convorbire de 32 de secunde de pe acest numar, or, la acea ora, fata mea era moarta. Pe desfasurator scrie si catre ce numar de telefon este, dar n-am aflat cui îi apartine. Mai e un apel si la ora 9.03, în aceeasi zi”, a declarat Ion Manole pentru „Ring”.
„Puiu a zis ca la miezul noptii au mâncat, au baut, s-au dus în dormitor si au facut dragoste. Cât a facut, cât a tinut si cum de ea a coborât de lânga el, a mers la parter si a dat aceste sms-uri? Mai sunt apeluri efectuate dupa moartea Madalinei, asta înseamna ca procurorii au luat telefoanele si le-au folosit sau nu, le-au luat si (posibil alte persoane aflate în casa – n.r.) au mai încercat ceva?!”, a mai spus tatal îndurerat.
Click pe fotografie pentru a o mari!

 

Adauga un comentariu