Cum sa...

Desfunda scurgerea si scoate afara toata murdaria, care produce miros neplacut! – VIDEO

Publicat: 25 ian. 2017

Infundarea scurgerii de la baie sau bucatarie este o problema care se intampla frecvent in cazul in care nu incerci sa mentii tevile curate si sa le protejezi. Totusi, daca ajungi in situatia in care scurgerea este infundata, nu ramane decat sa inveti cum sa repari problema.

Noi toti uram mirosul urat care vine de la canalele de scurgere murdare si înfundate. Cu toate acestea, exista o modalitate simpla de a rezolva aceasta problema, desfundarea scurgerii, usor si rapid, care va elimina toate murdaria.
Cand amesteci aceste doua ingrediente, obti un mic vulcan de spuma si multi bulburuci. Asta curata tevile infundate. Poti desfunda chiuveta de la bucatarie sau de la baie, sau tevile infundate folosind ingrediente naturale si ecologice, fara chimicale. Ingredientele surpriza pe care le poti folosi cu succes la curatare sunt: bicarbonat de sodiu si otet.

Tot ce ai nevoie este bicarbonat de sodiu, prosop, otet alb, foarfece, legaturi de cablu din plastic si o surubelnita.
Iata cum trebuie sa procedezi:
Pasul 1: Utilizati o surubelnita pentru a elimina folia de scurgere.
Pasul 2: Puneti manusi de cauciuc si îndepartati toate impuritatile vizibile cu mâinile.
Pasul 3: Utilizati foarfecele sau un bisturiu pentru a taia capetele legaturilor de cablu, în scopul de a crea o anumita forma de dinti, si introduceti-le în scurgere si rasuciti. “Dintii” vor indeparta toata murdaria care blocheaza scurgerea. Apoi, trageti-i afara. Se repeta de câte ori este necesar.

Pasul 4: Apoi, trebuie sa se toarne ½ cana de bicarbonat de sodiu si jumatate de cana de otet alb in scurgere. Apoi, comutati scurgerea cu un prosop umed si lasati timp de 10 minute, pentru a permite bicarbonatului de sodiu si otetului sa actioneze. Dupa aceea, se îndeparteaza prosopul si se foloseste apa fierbinte pentru a clati scurgerea.
Pasul 5: Ar trebui sa strângeti doar plasa si problema este rezolvata!

sursaloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit