Magazin

Desi a fost ELIBERAT din inchisoare, Sorin Ovidiu Vantu duce alt RAZBOI acasa

Publicat: 05 dec. 2014
La doua saptamani dupa ce a fost eliberat din inchisoare, “taticul” FNI se pregateste sa infrunte un razboi in interiorul familiei: iubita lui este la cutite cu cei doi copii ai milionarului!
Magistratii Tribunalului Ilfov au decis eliberarea conditionata din inchisoare a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu, condamnat la doi ani inchisoare pentru favorizarea infractorului, in urma cu doua saptamani. In timp ce toata lumea dezbatea afacerile si incurcaturile financiare ale lui Sorin Ovidiu Vintu, acasa, cum spune vorba romaneasca, “soarecii dansau pe masa”. 

Citeste si: Sorin Ovidiu Vantu: „Meritam inchisoare pe VIATA”

Nu de fericire insa! Iubita milionarului, Gratiela Giolu, fosta instrumentista a trupei Amadeus, a pus piciorul in prag si a luat o decizie transanta. 
Niciunul dintre cei doi copii ai afaceristului nu au avut ce cauta in casa tatalui, pentru ca, nu se stie din ce motiv, dar relatia cu Gratiela nu este tocmai una buna. Pe de alta parte, nici Ioana, fiica din prima casatorie a lui Sorin Ovidiu Vintu, dar nici Ionut, baiatul din a doua casatorie, nu o au la inima pe iubita tatalui lor.
Chiar daca relatia pare mai mult decat serioasa, Vintu nu a cerut-o de sotie pe Gratiela (30 de ani), desi o alinta “nevestelu”, potrivit stenogramelor care l-au bagat la inchisoare.
Sursa: cancan.ro 
Adauga un comentariu