Religie

Desi are doar 13 ani, aceasta fata a tinut post 68 de zile, timp in care a baut doar 2 pahare de apa fiarta pe zi. E incredibil ce i s-a intamplat la final. Parintii nu au nicio explicatie

Publicat: 12 oct. 2016
14
Desi are doar 13 ani, aceasta fata a tinut post 68 de zile, timp in care a baut doar doua pahare de apa fiarta pe zi. E incredibil ce i s-a intamplat la final, parintii nu au nicio explicatie
Cazul de mai jos, petrecut in India, a socat intreaga tara si a starnit dezbateri aprinse. Totul a inceput dupa ce o fetita in varsta de 13 ani, pe nume Aradhana, a murit din cauza faptului ca a tinut un post de 68 de zile.
Pare greu de crezut, insa in toata aceasta perioada fata nu a consumat nimic altceva in afara de doua pahare de apa fiarta pe zi. La doua zile dupa ce postul s-a terminat, a intrat in coma si a decedat la spital, din cauza deshidratarii.
Nu a fost prima oara cand micuta a tinut un astfel de post. In urma cu doi ani ea nu a baut si nu a mancat nimic timp de 8 zile, iar anul trecut a rezistat o luna intreaga.
Politia a deschis o ancheta si cerceteaza decesul. Parintii se apara si spun ca Aradhana a tinut postul in mod voluntar, in semn de respect fata de religia ei, care se numeste jainism.
Voi ce credeti, cine este de vina?
Adauga un comentariu