Stiri si curiozitati

Despartire-bomba in showbiz! Elena Basescu si Catalin Tomata, barbatul cu care are o fetita, NU mai formeaza un cuplu

Publicat: 02 oct. 2019

Elena Basescu s-a despartit de iubitul ei, Catalin Gheorghe, alias Tomata. Cei doi au avut o relatie de doi ani si au impreuna un copil.

Elena Basescu s-a despartit de iubitul ei la doar un an dupa ce a nascut o fetita (al treilea copil al Elenei, primii doi cu fostul sot, Bogdan Ionescu). Cei doi nu mai formeaza un cuplu de circa o luna. De altfel, primul semn ca exista o problema in cuplu a fost la botezul fetitei Elenei Udrea, acolo unde EBA a venit neinsotita de partenerul ei, ceea ce i-a facut pe multi dintre cei prezenti sa ridice mirati din sprancene.

Cu toate ca lucrurile par transate definitiv, cei doi au incercat sa pastreze discretia asupra acestui eveniment si sa nu-l transforme intr-un circ, asa cum au procedat alte perechi celebre. Apropiatii cuplului spun ca Elena n-a avut timp sa dramatizeze prea mult situatia, in conditiile in care are totusi trei copii de crescut. Ea spera ca decenta fostului ei iubit sa nu complice viata micutei Anastasia care a ramas in grija mamei, alaturi de sora ei, Sofia Anais (4 ani), si de fratiorul Traian Jr (3 ani). 

Nu este foarte clar care a fost motivul despartirii, mai ales ca, sustin apropiatii, cei doi au avut o relatie frumoasa, iar Elena chiar a incercat sa faca lucrurile sa mearga bine intre ei, in ciuda diferentei de varsta. Catalin este cu 12 ani mai tanar decat fiica lui Traian Basescu.

Catalin Gheorghe alias Tomata are 25 de ani si este proprietarul unui local din Capitala. El provine dintr-o familie potenta financiar, este absolvent al unei facultati de management si a incercat sa faca cariera de unul singur, fara ajutorul implicit al parintilor.loading...

Adauga un comentariu