Cancan ultimă oră

Despărțire neașteptată în showbiz! Lidia Buble și Harlys Becerra și-au spus „Adio!”

Publicat: 07 dec. 2021
Lidia Buble și Harlys Becerra
Lidia Buble și Harlys Becerra

Lidia Buble și Harlys Becerra, actorul cubanez, s-au despărțit! Separarea a avut loc imediat după difuzarea finalei ”Asia Express” de la Antena 1. Care a fost, de fapt, motivul pentru care s-au separat cei doi?

S-a rupt lanțul de iubire… Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Becerra și-au spus ”adio”! Iar, potrivit informațiilor, separarea dintre cei doi a intervenit chiar imediat după difuzarea finalei ”Asia Express” de la Antena 1.

Conform CIAO.ro, au existat mai multe motive pentru care Lidia Buble a ales să rupă legătura cu exoticul Harlys Becerra. Sursele spun că relația lor nu ar fi avut vreun viitor, din mai multe puncte de vedere. În afara distanței care îi separă, Lidia Buble fiind în România, iar Harlys Becerra fie în Cuba, pe pământul natal, fie în Ibiza, cei doi s-au mai despărțit și din cauza faptului că artista dorește să se axeze foarte mult pe cariera sa artistică, fiind integrată în mai multe proiecte.

Chiar dacă a durat câteva luni povestea de dragoste dintre ea și actorul cubanez, Lidia Buble se poate mândri, însă, că s-a aflat la brațul unuia dintre cei mai râvniți bărbați din industria filmului. Între timp, însă, artista și-a lansat și o nouă piesă, de iubire, ”Extrapolam”.

Lidia Buble, acuzată că a oferit mită unor polițiști

Lidia Bublea fost trimisă, recent, în judecată de procurori, în dosarul în care este acuzată că ar fi oferit mită unor agenți de poliție care intenționau s-o testeze cu aparatul etilotest. Artista apare în dosar alături de polițiștii Marius Constantin Miulescu și Elena Daniela Reznicsek, precum și de Laurențiu Cristian Ciupercă și Dragoș Ștefan Presură. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București și va intra în procedură de cameră preliminară, la finalul căreia va începe judecata pe fond, potrivit GANDUL.RO.

Totul s-a întâmplat pe 15 februarie, când Lidia Buble le-ar fi oferit agenților între 300 de lei și 200 de euro pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, dar și pentru a scăpa de sancțiunea contravenţională, întrucât nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere.

După ce Lidia Buble s-a întors din competiția ”Asia Express”, cântăreața s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Ea și sora ei, Estera Buble, au fost la un pas să ajungă în Marea Finală a show-ului de la Antena 1.

Adauga un comentariu