Cancan ultimă oră

Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio deși toți se așteptau la o nuntă

Publicat: 07 iul. 2020

Mădălina Ghenea, dezvăluiri controversate despre iubitul său. De ce nu s-a căsătorit până acum, vedeta a spus totul despre viața sa personală. Mădălina Ghenea a vorbit despre viața sa personală, după ce ani întregi a decis să nu vorbească nici despre fiica ei și nici despre bărbații cu care s-a iubit. Din declarațiile sale, mulți au înțeles de ce nu Mădălina Ghenea nu s-a căsătorit până acum. Mesajul ei a stârnit multe controverse, deși știau că este fericită și împlinită alături de Leonardo Maria Del Vecchio.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare. (…)

Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea

Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită. Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele. Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată”, a explicat Mădălina Ghenea, lăsând să se înțeleagă faptul că ea și italianul nu mai sunt în relații foarte bune.

Dezvaluiri uluitoare. Madalina Ghenea rupe tacerea despre relatiile cu fotbalisti celebri

Modelul international Madalina Ghenea a fost invitata recent în redactia ziarului Corriere dello Sport, iar slatineanca a vorbit despre relatiile pe care le-a avut în trecut cu diversi fotbalisti.

Recent, presa din Italia a „cuplat-o” cu Kevin Prince Boateng, însa fotomodelul român a negat relatia cu fotbalistul lui Sassuolo în vârsta de 31 de ani.

Mai mult, Madalina a sustinut ca nici macar nu-l cunoaste pe germanul care a jucat în trecut si la AC Milan, Tottenham si Borussia Dortmund. În schimb, Madalina Ghenea a recunoscut ca a fost într-o relatie cu Marco Borriello, fotbalistul în vârsta de 36 de ani, aflat sub contract cu UD Ibiza, care a evoluat în trecut si pentru Atalanta, Genoa, AS Roma, AC Milan sau West Ham.

„Sunt multe exagerari când vine vorba despre articolele gossip, dar fac parte din viata noastra, suntem obisnuiti cu ele. Va dau un exemplu. Pe Boateng nu îl cunosc, nu l-am vazut niciodata în viata mea”, a spus Madalina Ghenea.

Pe de alta parte, aceasta îl apara pe Cristiano Ronaldo. Olteanca a vorbit si despre întâlnirea pe care a avut-o cu Cristiano Ronaldo, în timpul unei filmari pentru lansarea unui parfum, dar si despre acuzatiile de viol care au aparut pe numele starului de la Juventus. Starul portughez este acuzat ca, în 2009, ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga, într-un hotel din Las Vegas.

„L-am cunoscut si mi-a lasat o impresie excelenta. Povestea cu violul? Va spun sincer, eu nu o cred. De ce a asteptat acea fata atâta timp? Mie nu mi s-a întâmplat niciodata cea de acest gen, dar sunt convinsa ca daca mi s-ar fi întâmplat, as fi raportat imediat”, a încheiat Madalina Ghenea.

 

Adauga un comentariu