BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre aspecte importante pentru învăţământul superior din România, într-un dialog aparte în Studioul BZI LIVE alături de conf. univ. dr. Florin Brînză, prorector al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iaşi – FOTO

Publicat: 29 oct. 2020

Vineri, 30 octombrie 2020, de la ora 15.00 în Studioul BZI LIVE este invitat conf. univ. dr. Florin Brînză, prorector pentru programe de masterat, studii doctorale, managementul din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi, responsabil cu Extensiunile UAIC dar și prorector interimar pentru programe de licenţă şi activităţi de formare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar! Astfel, despre domeniile pe care le coordonează, importante pentru învăţământul superior, se va dialoga alături de domnia sa!

Despre promovarea şi atragerea Românilor de Pretutindeni la programe de studii oferite de „Cuza”, masterat didactic

Astfel, alături de prorectorul UAIC vor fi prezentate detalii şi informaţii despre activitatea Extensiunii de la Bălţi. De asemenea și despre promovarea şi atragerea Românilor de Pretutindeni la programe de studii oferite de „Cuza”. Pe de altă parte, despre realităţi educaţionale şi strategii respectiv proiecte de viitor pe această zonă se va mai discuta. De precizat că Extensiunea Bălţi a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi este o formă de învăţământ prin care absolvenţii cu diplomă de bacalaureat de la liceele şi colegiile din Republica Moldova pot urma în Bălţi cursurile primei universităţi moderne a României.

În prezent, Extensiunea oferă două specializări pentru studii de licenţă: Economia comerţului, turismului şi serviciilor şi Fizică Tehnologică. De asemenea există şi trei specializări pentru studii de master: Management în turism, Fizica aplicată în tehnologiile informaţiei şi comunicaţii şi Drept european. Mai departe, despre noul masterat didactic se va mai aborda cu domnia sa! De urmărit un dialog extrem de interesant şi de antrenant pe tematică pur educaţională.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu