BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre campaniile de promovare a donatorilor de celule stem cu Alexandra Strugariu, director la Societatea Studenţilor Medicinişti la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 29 sept. 2020

Miercuri, 30 septembrie, de la ora 13:00 va veni la BZI LIVE Alexandra Ionela Strugariu, Director PR/Marketing la Societatea Studenților Medicinişti din Iaşi. Invitata Roxanei Caraiman va discuta despre cea mai mare campanie de promovare a donatorilor de celule stem, organizată în această lună. Cu ocazia Zilei Internaționale a Donatorului Voluntar de Celule Stem și a campaniilor de promovare, un grup de studenți la UMF s-au înscris în Registrul Donatorilor de Celule Stem, un motiv de imensă bucurie pentru pacienţii cu leucemie. Totodată, Alexandra va discuta despre activităţile pe care le-a avut cu ieşenii în această perioadă pentru a-i determina să se înscrie în Registrul Naţional al Donatorilor de Celule Stem.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 





Adauga un comentariu