BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre pictura pe icoane şi despre cum a afectat pandemia de Covid-19 artiştii vizuali din Iaşi, cu Daniel Afuduloai la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 24 sept. 2020

Vineri, 25 septembrie, de la ora 11:00, invitat la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni va veni Daniel Afuduloai, artist vizual ieşean. Invitatul Biancăi Ciubotaiu va discuta despre picturile de icoane, despre restaurare, dar şi despre atelierul de creaţie pe care îl deţine. Totodată, Daniel va vorbi despre cerinţele pe care le are din partea clienţilor săi s8i dacă pandemia de Covid-19 ia afectat sau nu activitatea profesională. În prima ediţie la care a fost prezent Daniel, acesta a discutat despre cum a început să picteze după ce a avut un accident rutier. Pentru cei care nu au văzut ediţia anterioară, Daniel va face un scurt rezumat la accidentul care i-a schimbat complet viaţa.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Adauga un comentariu