BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre situaţia din spitalele suport Covid-19 din Iaşi, dar şi despre vaccinul antigripal şi necesitatea lui pentru imunizarea populaţiei, cu prof. dr. Carmen Dorobăț la BZI LIVE

Publicat: 28 sept. 2020

Marţi, 29 septembrie, de la ora 14:00 la BZI LIVE va intra în direct prof. dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi. Invitata Roxanei Caraiman va discuta despre situaţia din spitalele suport Covid-19 din Iaşi, despre spitalul mobil din Leţcani, dar şi despre vaccinul antigripal. Spitalele suport Covid-19 din Iaşi lucrează la capacitate maximă şi asta pentru că, în fiecare zi se depistează pozitiv la infecţia cu Covid-19 zeci de ieşeni. Din acest motiv, medicii urmăresc cu interes începerea activităţii medicale de la spitalul mobil din Leţcani. Prof. dr. Carmen Dorobăț va discuta despre situaţia în care se află spitalul mobil din Leţcani.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Comentarii
  • Stimate Realități, daca pnl ar fi un partid serios, multi manageri ai instituțiilor de stat ar trebui schimbați, însă cum si ei fac parte din mafia subterană, dna in cauza va sta atata cat va dori in functie. Doar le-a făcut jocul. De ce ar schimba-o?

  • Pe cine vrei Realitatea sa pui ? Pe cei cu handicap ? Nu sunt buni medici profesionisti si cu experenta, ca in toata lumea cei analfabeti conduc, as vrea sa fi in mana care iti doresti si ai sa gasesti raspunsul !

Adauga un comentariu