BZI LIVE

LIVE VIDEO – Despre talentul şi munca necesare unui copil care studiază pianul! Smaranda Acatrinei, profesor la Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă din Iaşi, prezentă la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 02 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 3 august de la ora 11:00 la BZI LIVE va veni Smaranda Acatrinei, profesor de pian la Colegiul Na]ional de Artă Octav Băncilă din Iaşi. Tânăra corepetitoare va discuta cu Bianca Ciubotariu, gazda emisiunii, despre secretele unui pedagog de succes. Totodată, aceasta va vorbi despre orele de pian pe care le predă, despre copiii cu talent şi copiii muncitori, despre pedagogia dusă la rang de artă. În cât timp un copil învață să cânte la pian? Cum arată primele ore de pian ale unui copil începător? Care sunt calităţile pe care trebuie să le aibă un profesor, pentru a determina copiii să înveţe din pasiune? La aceste întrebări şi multe altele va răspunde Smaranda Acatrinei într-o nouă ediţie BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

 

Adauga un comentariu