Actualitate

Despre virusul care i-a inspaimantat pe romani, in direct la BZI! Sfaturi importante pentru toti iesenii

Publicat: 22 aug. 2019

Vineri, incepand cu ora 13.00, in studioul BZI LIVE va avea loc o noua editie dedicata sanatatii. De data aceasta, in platoul nostru, moderatorul Cristian Hitruc o va avea alaturi pe prof. dr. Carmen Dorobat, manager al Spitalului de Boli Infectioase "Sf. Parascheva" din Iasi. Cunoscutul medic iesean va vorbi despre un virus care in ultimii ani a facut mai multe victime la noi in tara. Totodata, virusul West Nile si-a facut aparitia, recent, si in Iasi, cand o pacienta, internata la Spitalul de Boli Infectioase, a fost diagnosticata. Astfel, timp de aproximativ o ora, in studioul nostru se va discuta despre ce inseamna acest virus si cat de periculos este dar si despre riscurile la care se supun cei care intra in contact cu el. Totodata, prof. dr. Carmen Dorobat va vorbi si despre metodele prin care ne putem proteja de virusul care provoaca afectiuni grave ale sistemului nervos central, precum meningita si encefalita. Aceste afectiuni, impreuna cu alte probleme de sanatate, pot conduce, in cele din urma, la decesul pacientului.

Toti cei care doresc sa adreseze intrebari o pot face folosind rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau in direct, accesand pagina de Facebook.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media strangand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastreloading...

Comentarii
  • Pentru fam dorobat există virusul imun numit ȘPAGĂ chiar nu mai este nimeni competent să conducă acest spital decât babaciunea asta spăgara?

  • Condamnata penal pt spaga ( in prima faza ) Asteapta sa se scurga ceva timp pt ca dreapta noastra justitie va ,,dilua,, sentinta .

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit