Destinatii turistice

Destinatia preferata a romanilor in aceasta vacanta de vara

Publicat: 12 iun. 2019

O mare parte din romani au ales ca destinatie de vacanta, si anul acesta, Grecia. In Corfu, Santorini, Rodos, Creta sau Zakynthos, unde aleg sa plece peste 20.000 dintre clientii romani ai agentiei Paralela 45. Alti 15.000 de clienti au ales Thassos, Lefkada, Skiathos, Riviera Olimpului, Thrace sau Kefalonia.

Insula Creta din Grecia e in topul destinatiilor preferate din aceasta vara.

„Grecia creeaza dependenta pentru turistii nostri. Peste 65% dintre cei care aleg o vacanta in insule sau pe continent devin clienti repetitivi si iau la rand zonele turistice pentru a se bucura de spiritul grecesc autentic, de atmosfera, de ospitabilitatea grecilor, ceea ce face din Grecia o destinatie foarte cautata. Anul trecut a inregistrat un record de turisti, 30 de milioane, in crestere cu 11% fata de 2018, iar veniturile generate au fost de 21,6 miliarde de euro. Anul acesta operatorii din turism se asteapta sa inregistreze un nou record si de turisti, si de incasari”, a declarat Alin Burcea, CEO Paralela 45, potrivit wall-street. 

Romanii, cei mai multi avand familii cu copii, aleg hoteluri de trei, patru si cinci stele si platesc in jur de 800 de euro/ familie. Acestia aleg pachete cu mic dejun inclus si demipensiune. loading...

Adauga un comentariu