Destinatii turistice

Destinatii de vacanta perfecte pentru aceasta primavara – FOTO

Publicat: 10 apr. 2020
Destinatii de vacanta perfecte pentru aceasta primavara
Destinatii de vacanta perfecte pentru aceasta primavara

Destinatii de vacanta perfecte pentru aceasta primavara. Unul dintre cele mai frumoase anotimpuri din an în care întreaga natură renaşte este primăvara. Mediul înconjurător revine la viaţă după o iarnă lungă şi friguroasă, temperaturile cresc, iar hăinuţele lejere le înlocuiesc pe cele groase. Pare momentul perfect pentro o vacanţă! Sau cel puţin o mini-vacanta! Iată mai jos câteva destinaţii de vacanţă perfecte pentru aceasta primăvară.

Lisse (Olanda)

Întinzându-se pe aproximativ 80 de acri, Keukenhof este una dintre cele mai mari grădini de flori din lume. Mai bine de 7 milioane de bulbi sunt plantaţi anual aici, dând naştere unei explozii de culoare.

Destinatii de vacanta perfecte pentru aceasta primavara. Lalele cât vezi cu ochii

Mount Vernon (Washington)

Valea Skagit găzduieşte superbe câmpuri de lalele, ce se intend cât vezi cu ochii. Destinaţia se găseşte undeva între Seattle şi Bellingham, în statul american Washington. În fiecare an, pe Muntele Vernon se organizează un festival ce sărbătoreşte venirea primăverii şi înflorirea lalelelor.

Mount Fuji (Japonia)

Muntele Fuji din Japonia este locul ideal pentru a admira cireşii proaspăt înfloriţi şi pentru a le adulmeca mirosul îmbătător. Florile de cireş sunt absolut superbe şi reprezintă primăvara!

Washington

Este o locaţie cunoscută pentru celebrarea primăverii! Cireşii sunt aici la ei acasă, iar frumuseţea florilor şi mirosul lor cu greu ar putea fi descrise în cuvinte. În plus, nu uitaţi de Festivalul Înfloririi Cireşilor, organizat aici an de an.

Santorini (Grecia)

De parcă arhitectură antică, peisajele superbe şi plajele cu aer exotic nu ar fi un motiv destul de întemeiat pentru a vizita Grecia, afla că la Santorini vei găsi câmpuri întregi de maci înfloriţi.

Festivalul macilor

Lancaster (California)

Lancaster este destinaţia pe care nu trebuie să o ratezi, întrucât aici se organizează, în fiecare aprilie, Festivalul Californian al Macilor. Macii californieni cresc sălbatici peste tot prin Golden State, transformând peisajul într-unul perfect pentru primăvara.

L’Hay-les-Roses (Franţa)

Aflată în sudul Parisului, cea mai mare grădină de trandafiri din Franţa este La Roseraie du Val-de-Mame.

Portland, Oregon

Din aprilie până în octombrie, Internaţional Roşe Test Garden din Washington Park (Portland), este plină cu mai bine de 7000 de trandafiri frumos mirositori.
Adauga un comentariu