Destinatii turistice

Destinatii ideale pentru o vacanta de neuitat – FOTO

Publicat: 26 mart. 2020

Destinatii ideale pentru o vacanta de neuitat. Bătrânul continent este loc superb, plin de destinaţii uimitoare şi unice în lume, pe care oricne le poate vizita. Chiar dacă vorbim de resurse financiare mari pentru o vacanţă de neuitat, nu trebuie să ai bani mulţi pentru o escapadă super. Tot ce trebuie să faci este să vânezi ofertele cele mai avantajoase. Vă propunem în rândurile de mai jos trei destinaţii de vacanţă pe care trebuie să le vizitezi cel puţin o dată în viaţă.

Cea mai frumoasă regiune din Italia

Toscana

Mulţi spun că Toscana este cea mai frumoasă regiune a Italiei. Aici poţi explora în voie oraşele Florenţa şi Siena şi cu siguranţă nu te vei plictisi. Peisajele locurilor sunt de-a dreptul mirifice în orice perioadă a anului. În plus te poţi delecta cu cele mai savuroase mâncăruri şi vinuri alese, produse de localnici.
Deşi Toscana şi-a câştigat reputaţia că fiind o destinaţie scumpă, unde poţi cheltui chiar şi câteva sute de euro pentru o singură zi, este o regiune accesibilă pentru toate buzunarele.

Veneţia

Acest oraş italian este unul dintre cele mai frumoase din Europa, ba chiar din lumea întreagă. Chiar dacă este preferat în primul rând de cuplurile de îndrăgostiţi, acest oraş mirific poate fi vizitat de orice persoană. Dacă nu îţi place însă ideea de a petrece mult timp într-un singur oraş poţi opta pentru un circuit care include şi Veneţia.

Destinatii ideale pentru o vacanta de neuitat. Vacanţă în mijlocul naturii

Slovenia

Cei care preferă o vacanţă liniştită, relaxantă, în mijlocul naturii, pot opta pentru o vacanţă în Slovenia. Este una dintre cele mai împădurite ţări ale Europei, iar peisajele pitoreşti te vor cuceri de îndată. Ce poţi face aici? De exemplu poţi opta pentru o vacanţă într-un parc naţional sau poţi face un tur al peşterilor. Cei care îşi doresc o vacanţă de relaxare pot alege un pachet wellness într-o regiune cu ape termale. Indiferent de opţiunea aleasă, vei fi înconjurat de peisaje magnifice.

 

 loading...

Adauga un comentariu