Destinatii turistice

Destinatii sportive pentru o vacanta activa in 2012

Publicat: 01 feb. 2012

In 2012, cei care isi doresc o vacanta activa pot alege una dintre destinatiile ofertante din punct de vedere sportiv.
 
Tur pe bicicleta in mai multe tari

Pentru cei cu rezistenta si care au experienta pe bicicleta exista traseele medii si lungi prin Slovenia si Italia. Traseele cuprind regiuni cu peisaje impresionante si cu trafic mic, insa cu suficient de multe provocari. De exemplu, un traseu pleaca din Trieste, Italia, trece prin capitala Sloveniei, Ljubljana, ajunge in statiunea montana Bled , apoi urmeaza prin Parcul National Triglav, trece prin Borec, dupa care traverseaza Cividale del Friuli in Italia si se sfarseste in Udine.

Un astfel de circuit are durata de 6 zile si constituie una dintre cele mai frumoase locatii alpine din Europa.
 
Mers pe jos in Germania
 
In Germania, cei care nu se tem sa mearga pe jos pe distante mari pot opta pentru traseul Rhine Gorge. De-a lungul calatoriei, turistilor le ies in cale castele si cetati fortificate, sate pitoresti intrate in patrimoniul mondial UNESCO, gradini de vara cu faimoasa bere germana, plantatii de vita-de-vie Riesling etc. O astfel de calatorie poate avea durata de o saptamana.
 
Inot in Insulele Caraibe

Pentru inot si sporturi de apa, Insulele Caraibe constituie destinatia ideala. Scufundarile in reciful de corali sau plimbarile cu vaporul de-a lungul coastei sunt doar doua dintre activitatile de timp liber.

Cross in Londra

Londra este una dintre cele mai interesante destinatii sportive de vacanta in 2012. Metropola care va gazdui Jocurile Olimpice ofera marelui public posibilitatea de a participa la un cross cu durata de o zi. Acesta incepe in Stratford, in East London si se termina in O2 Arena. Pentru un astfel de eveniment, insa, se fac inscrieri din timp si pregatiri.
 
Drumetii pe munte in Austria
 
Austria este o destinatie ofertanta din punct de vedere turistic atat vara, cat si iarna. Statiunile montane ofera vacante linistite in natura, unde se pot face drumetii si excursii pe munte.loading...

Adauga un comentariu