Destinatii turistice

Destinatii turistice care merita vizitate in luna aprilie, potrivite pentru o vacanta de Paste

Publicat: 09 apr. 2019

Prezentam mai jos patru destinatii de vacanta din intreaga lume care merita sa fie vizitate in luna aprilie, potrivite atat pentru amatorii de temperaturi reduse, cat si mai ridicate, potrivit independent.co.uk.

MORZINE, FRANTA

Zapada este inca prezenta in Alpi, asa ca iubitorii sezonului hibernal pot profita de zilele mai lungi prin organizarea unei vacante in statiunea Morzine din zona turistica franco-elvetiana Portes du Soleil (Portile Soarelui). Terenul din Morzine este ideal pentru schiorii si amatorii de snowboard mai putin experimentati, fapt ce il transforma in destinatia perfecta pentru familii sau pentru cei care isi doresc sa intre in lumea sporturilor de iarna.

CORNWALL, MAREA BRITANIE

Cornwall este destinatia potrivita pentru o vacanta de Paste datorita linistii oferite de asezarile predominant rurale. Peninsula mai este o destinatie potrivita pentru iubitorii de plaje, datorita numeroaselor asezari de pe coasta, dar si pentru amatorii de peisaje aparte din natura, fiind de remarcat stancile de granit care pot fi gasite in nord.

FETHIYE, TURCIA

Iubitorii primaverii pot vizita orasul turc Fethiye, situat la Marea Egee. Florile si copacii infloriti, care sunt prezenti din abundenta in zona rurala, creeaza un cadru colorat, plin de mirosuri imbietoare. Turistii se mai pot bucura de obiective istorice, precum Farul Kızılada si monumentele funerare construite in timpul civilizatiei lyciane.

KOH SAMUI, THAILANDA

Koh Samui este o insula din Thailanda, aflata pe coasta de est a istmului Kra. Vremea din timpul primaverii este una calduroasa – zona se afla in plin sezon secetos -, iar temperaturile inregistrate sunt de peste 20 de grade Celsius. Insula este caracterizata de plaje cu nisipuri albe si gradini tropicale, iar luna aprilie este una potrivita pentru vacante datorita numarului redus de turisti.loading...

Adauga un comentariu