Destinatii turistice

Destinatii turistice recomandate de jurnalisti britanici. Un oras este din Romania

Publicat: 11 ian. 2017
9
Site-ul birtanic The Telegraph a intocmit o lista cu destinatii inedite, care ar trebui sa le trezeasca engleziilor interesul pentru calatorii. Printre locatii se afla si un oras romanesc, dar nu unul „traditional turistic“.
1. New Orleans, Louisiana, Statele Unite
New Orleans este cunoscut ca unul din cele mai pline de personalitate orase americane. Aici s-a nascut jazzul si tot aici magia Voodoo este inca prezenta pe strazi. Acest oras este un mix unic de cultura americana, franceza si africana.
2. Pula, Croatia
O destinatie mai putin cunoscuta, orasul Pula este „un loc unde poti sa te inconjori de istorie, atat in timpul zilei cat si in timpul noptii“. 
3. Girona, Spania
O adevarata Barcelona in miniatura, Girona este destinatia perfecta pentru pasionatii de cultura spaniola, care vor o vacanta linistita, departe de turisti.
4. Fort Lauderdale, Florida, Statle Unite
Cunocut ca „Venetia Americii“, Fort Lauderdale este o statiune cosmopolita si sic, plina de Spa-uri de lux si locatii perfecte pentru shopping.
5. Craiova, Romania
Orasul universitar Craiova intra si el in acesta lista intocmita de ziarul The Telegraph. Fondat pe ramasitele orasului dac Pelendava, Craiova se mandreste cu o traditie academica puternica dar si cu figuri istorice importante care s-au nascut in oras. Site-ul il metioneaza si pe Constantin Brancusi, care a studiat la Scoala de Arte si Meserii in Craiova. 
Adauga un comentariu